Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 4-0

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 4-0

bet365

Ρονάλντο (δις), Μπέιλ και Μπενζεμά σκόραραν στο ίδιο παιχνίδι για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2016 και η Ρεάλ καθάρισε εύκολα 4-0 την Αλαβές, κοιτάζοντας προς το Παρίσι...

Το θέμα είναι η Παρί. Αυτός ο στόχος της ρεβάνς στις 6 Μαρτίου στο Παρίσι. Ολα για εκεί δοκιμάζονται κι ο Ζινεντίν Ζιντάν θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος. Το να έχει μαζί στην 11άδα Κριστιάνο, Μπέιλ και Μπενζεμά υγιείς, γι' αυτόν είναι ευλογία. Και οι τρεις τους δικαίωσαν την προσδοκία. Να σκοράρουν μαζί σε αγώνα είχαν πολύ καιρό. Συγκεκριμένα από τον Απρίλιο του 2016. Κοντά δύο χρόνια δηλαδή. Το έκαναν στο 4-0 επί της Αλαβές και έδωσαν ακόμα ένα credit στη Ρεάλ ενόψει Champions League.

Μπαρτσελόνα-Χιρόνα Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)!

Οι Μαδριλένοι που είχαν τραυματίες τους Ασένσιο, Κρόος, Μόντριτς, Μαρσέλο και τιμωρημένο τον Σέρχιο Ράμος, δεν ξεκίνησαν καλά και γενικότερα δεν απέδωσαν στο α' μέρος. Βρήκαν όμως το 1-0 στο 44', όταν ο Μπενζεμά έστρωσε με τακουνάκι στον Κριστιάνο που πλάσαρε στη γωνία. Με το ξεκίνημα της επανάληψης (46') ο Μπενζεμά έκλεψε στο κέντρο και πάσαρε στον Μπέιλ για το 2-0. Στο 62' ήταν η σειρά του Μπέιλ να... κεράσει τον Ρονάλντο, που το τελείωσε ωραία στην κίνηση και έφτασε τα 300 γκολ στη La Liga (σ.σ.: σε 285 αγώνες, 1,04 γκολ/ ματς).

Στο φινάλε (89') ο Μπέιλ ανατράπηκε εντός περιοχής και ο Κριστιάνο άφησε τον Μπενζεμά (πρώτο πέναλτι που εκτελεί ever στη La Liga) να το εκτελέσει εύστοχα, για να κλείσει το καρέ. Το σημαντικότερο όμως για τους Μερένγκες, ίσως περισσότερο και από τη συνεργασία των αστεριών τους στην επίθεση, ήταν ότι για πρώτη φορά έπειτα από οκτώ αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους. Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και ο Κέιλορ Νάβας με 2-3 εξαιρετικές επεμβάσεις.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Νάτσο, Καρβαχάλ, Τεό, Καζεμίρο (80' Γιορέντε), Κόβατσιτς (73' Θεμπάγιος), Λούκας Βάθκεθ, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά

Αλαβές (Αμπελάρδο): Πατσέκο, Ελι, Λαγκουάρδια, Αλέξις, Ντουάρτε, Μανού Γκαρθία (63' Μεδράν), Τόρες, Πεδράθα (62' Ιμπάι Γκόμεθ), Ερνάν Πέρες, Σομπρίνο, Γκουιντέτι (74' Μπούργκι).

Реал Мадрид - Алавес. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα