Φήμες ότι ο Γκουαρδιόλα προσπαθεί να φυγαδεύσει τον έκπτωτο ηγέτη της Καταλονίας!

Θοδωρής Βασίλης
Φήμες ότι ο Γκουαρδιόλα προσπαθεί να φυγαδεύσει τον έκπτωτο ηγέτη της Καταλονίας!

bet365

Ραδιοφωνικός σταθμός στην Καταλονία αποκάλυψε πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα προσπαθεί να βοηθήσει τον εξόριστο πρώην πρωθυπουργό της Καταλονίας να επιστρέψει κρυφά στην Βαρκελώνη.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται πως έχει μπλέξει σε ένα δπλωματικό θέμα που αφορά την Ισπανία και την Καταλονία. Σύμφωνα με ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και η οικογένειά του συνδέονται με πιθανή επιστροφή στην Βαρκελώνη του εξόριστου πρωθυπουργού της Καταλονίας.

Ο αυτοεξόριστος αυτονομιστής ηγέτης της Καταλονίας Κάρλες Πουτζδεμόν και υπέρμαχος της ανεξαρτησίας, βρίσκεται στο Βέλγιο και όπως φαίνεται ετοιμάζει το επόμενο βήμα του που είναι η επιστροφή στην Καταλονία κρυφά από τις Ισπανικές Αρχές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού, σύμμαχος του είναι ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος επίσης είναι υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας κι έχει εκφράσει στο παρελθόν την στήριξή του στον Πουτζδεμόν στο παρελθόν.

Όπως αναφέρει το Radio Catalunya, υπάρχουν φήμες ότι η οικογένεια του Γκουαρδιόλα, ίσως προσπαθεί να φυγαδεύσει τον Καταλανό πολιτικό με το ιδιωτικό της αεροπλάνο, που πραγματοποιεί συχνά τελευταία πτήσεις από διάφορα μέρη της Ευρώπης προς το αεροδρόμιο «Πρατ».

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως πριν από μερικές μέρες, έγινε έφοδος στο αεροπλάνο του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι, σε μια πτήση που μετέφερε μέλη της οικογένειας Γκουαρντιόλα από το Μάντσεστερ προς την Βαρκελώνη και πως δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αφού στην Ισπανία φοβούνται ότι ο Γκουαρδιόλα θα βοηθήσει με κάποιο τρόπο τον Πουτζδεμόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα