Γερανός πήρε το αμάξι του Κουτίνιο μετά από αντικανονικό παρκάρισμα! (pic)

Γερανός πήρε το αμάξι του Κουτίνιο μετά από αντικανονικό παρκάρισμα! (pic)

Gazzetta team
Γερανός πήρε το αμάξι του Κουτίνιο μετά από αντικανονικό παρκάρισμα! (pic)

bet365

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, Φιλίπε Κουτίνιο πάρκαρε αντικανονικά στη Βαρκελώνη και η δημοτική αστυνομία δεν του χαρίστηκε «σηκώνοντας» με γερανό το αυτοκίνητό του!

Σκόραρε ο Μέσι το πρώτο γκολ στον αγώνα Τσέλσι – Μπαρτσελόνα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Κουτίνιο, έχοντας μείνει εκτός αποστολής από το ματς με την Τσέλσι αφού δεν μπορεί να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της Μπάρτσα, αποφάσισε να επισκεφτεί τη Σαγράδα Φαμίλια μαζί με την οικογένειά του και φίλους του.

Ωστόσο, η βόλτα στη Βαρκελώνη του βγήκε... ξινή μετά το αντικανονικό παρκάρισμα που έκανε!

Ένας γερανός «σήκωσε» το Audi του Βραζιλιάνου άσου, ο οποίος διαπίστωσε αργότερα ότι το αυτοκίνητο έλειπε!

Ο Κουτίνιο ενημερώθηκε για το συμβάν και αναγκάστηκε να... πεταχτεί με ταξί για να παραλάβει το αυτοκίνητό του και πιθανότατα να πληρώσει και το πρόστιμο που του επιβλήθηκε.

Η αποκλειστική φωτογραφία που ακολουθεί είναι από την εφημερίδα Sport της Βαρκελώνης που έβγαλε στη δημοσιότητα το θέμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα