Λας Πάλμας - Σεβίλλη 1-2

Gazzetta team
Λας Πάλμας - Σεβίλλη 1-2

bet365

Δεύτερο σερί τρίποντο για τη Σεβίλλη, η οποία πέρασε με 2-1 από την έδρα της Λας Πάλμας και σκαρφάλωσε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Primera Division.

Οι τέσσερις βαθμοί που είχε μαζέψει στα τελευταία δύο παιχνίδια της η Λας Πάλμας είχαν γεμίσει με θάρρος τους παίκτες του Πάκο Χέμεθ στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουν κάτι και από τη Σεβίλλη, η οποία ανησύχησε μόνο στο τέλος στα Κανάρια Νησιά.

Οι Σεβιγιάνοι πέρασαν νικηφόρα με 2-1, σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, που τους βοήθησε να ανέβουν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Βέβαια, οι παίκτες του Μοντέλα είδαν τον Μπεν Γεντέρ να χάνει το... άχαστο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης σε κενή εστία, αλλά στη συνέχεια ο ίδιος λυτρώθηκε για τη χαμένη ευκαιρία, βάζοντας τη Σεβίλλη με κοντινό πλασέ μπροστά στο σκορ στο 35'.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η Σεβίλλη πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 50' με προβολή του Σαράμπια και στη συνέχεια απλά προσπάθησε να διατηρήσει το προβάδισμα. Η Λας Πάλμας μπήκε ξανά στο ματς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καγέρι στο 82' (1-2) και πίεσε στο τέλος (με τον βοηθό να τους ακυρώνει και γκολ λανθασμένα ως οφσάιντ), αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, με τους Σεβιγιάνους να φεύγουν από τα Κανάρια με το τρίποντο.

Лас-Пальмас - Севилья. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα