Μάλαγα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Gazzetta team
Μάλαγα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

bet365

Ο Γκριεζμάν σκόραρε στα 40 δεύτερα και οι Ροχιμπλάνκος πέρασαν με 0-1 από τη Μάλαγα, για να συνεχίσουν να πιστεύουν στο θαύμα.

Οι οπαδοί δεν γουστάρουν τον τρόπο, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα. Αυτός ήταν, είναι και θα είναι ο αγωνιστικός δρόμος της Ατλέτικο του Τσόλο Σιμεόνε, που συνεχίζει να νικάει με το ελάχιστο και να μην προσφέρει θέαμα. Ωστόσο, με το πέρασμα 0-1 από το «Ροσαλέδα» της Μάλαγα, όχι απλά τα πηγαίνει σούπερ βαθμολογικά, αλλά με παιχνίδι περισσότερο μείωσε στο -6 από την κορυφή.

Φάσεις πολλές δεν είχε το ματς και αυτό θα μπορούσες να το φανταστείς από το ξεκίνημα. Μόλις στα 40 δευτερόλεπτα σκόραρε με ωραίο τσιμπημάτακι ο Γκριεζμάν και από εκεί και έπειτα το παιχνίδι κλείδωσε. Ειδικά από τη στιγμή που η ουραγός Μάλαγα των επτά αγωνιστικών χωρίς νίκη έχει τη χειρότερη επίθεση με μόλις 14 γκολ σε 23 αγωνιστικές. Και κάπως έτσι δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το φινάλε.

Μάλαγα (Χοσέ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Ροσάλες, Ερνάντεθ, Μικέλ, Ρίκα (83' Σάμου), Τσόρι Κάστρο, Ιτούρα (46' Λασέν), Αντριάν, Κέκο (57' Ρολάν), Ιντέγιε, Εν Νεσίρι


Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Φιλίπε Λουίς, Βρσάλικο, Χιμένες, Λούκας, Γκάμπι (70' Τόμας), Βιτόλο (53΄Κορέα), Σαούλ, Κόκε, Ντιέγκο Κόστα (77' Τόρες), Γκριεζμάν.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα