Κριστιάνο: «Μπορώ να παίζω σε κορυφαίο επίπεδο για πολλά χρόνια»

Κριστιάνο: «Μπορώ να παίζω σε κορυφαίο επίπεδο για πολλά χρόνια»

Gazzetta team
Κριστιάνο: «Μπορώ να παίζω σε κορυφαίο επίπεδο για πολλά χρόνια»

bet365

Ο Ρονάλντο μπορεί να έγινε 33 και να είναι ντεφορμέ, αλλά ο ίδιος επιμένει ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα κι ούτε θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον αναφορικά με τις δυνατότητές του.

Σκόραρε ο Μιράλας ή ο Λιβάγια το πρώτο γκολ του αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Γίνεται μεγάλη κουβέντα για την πεσμένη απόδοσή του, την ηλικία και τι μπορεί να προσφέρει στο μέλλον. Λίγες μέρες μετά τα 33α γενέθλια του όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξήγησε σε συνέντευξή του στο ιταλικό περιοδικό «GQ» ότι δεν πλησιάζει καν το τέλος της καριέρας του.

«Εχω τρομερή πείνα για τίτλους και επιτυχίες. Ηταν δύο υπέροχα χρόνια τα προηγούμενα με πολλά τρόπαια και ατομικές διακρίσεις, αλλά αισθάνομαι ότι μπορώ να διατηρηθώ σε αυτό το κορυφαίο επίπεδο για αρκετά χρόνια ακόμα».

Πώς θα το πετύχει αυτό; Μα φυσικά με το εκπληκτικό focus που κάνει στη δουλειά και στην προσοχή στο σώμα, τη διατροφή, τις συνήθειές του: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς σε αυτή την ηλικία να κάνεις πράγματα που έκανες πριν 20 χρόνια. Οπότε, αναζητάς την ισορροπία. Είναι μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να σε κρατήσουν ψηλά».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα