«Κόκκινο πανί» για τους οπαδούς της Εσπανιόλ ο Πικέ (vid)

Gazzetta team
«Κόκκινο πανί» για τους οπαδούς της Εσπανιόλ ο Πικέ (vid)

bet365

Ο Ζεράρ Πικέ βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής για τον πανηγυρισμό του στο γκολ της ισοφάρισης της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ, με τον ίδιο να έχει ανοίξει... μέτωπο με τους οπαδούς της αντιπάλου.

Γουότφορντ - Τσέλσι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η αντιπάθεια μεταξύ των οπαδών της Εσπανιόλ και του Ζεράρ Πικέ ήταν γνωστή πριν το χθεσινό ντέρμπι της Βαρκελώνης.

Μετά όμως και από τον πανηγυρισμό του Πικέ, ο οποίος σήκωσε το δάκτυλο και κάλεσε τους φίλους της Εσπανιόλ να σιγήσουν, όταν ο ίδιος ισοφάρισε για την Μπαρτσελόνα, ο αμυντικός των «Μπλαουγκράνα» βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής.

Ο Πικέ αποτελεί για τα καλά πλέον το «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς της Εσπανιόλ, οι οποίοι πάντως τον βρίζανε καθ' όλη τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης.

Εκεί στάθηκε και ο Πικέ, όταν ρωτήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να κάνω το γήπεδο της Εσπανιόλ να σιγήσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα