Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 1-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 1-0

bet365

Η γκολάρα του Κορέα έκρινε το 1-0 υπέρ των Ροχιμπλάνκος κόντρα στη Βαλένθια και ουσιαστικά τους χάρισε από τώρα μία σίγουρη θέση στην τετράδα.

Για τίτλο δεν μπορεί να γίνει λόγος, αλλά ακόμα καμία τους δεν είχε εξασφαλίσει θέση στην τετράδα. Ποιο κοντά προς αυτό όμως βρέθηκε πλέον η Ατλέτικο, η οποία πήρε με 1-0 τη μάχη με τη Βαλένθια για τη 2η θέση και βρέθηκε στο -9 από την κορυφή, αλλά και στο +12 από την 5η και δεν θα κινδυνέψει να χάσει το στόχο της.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό, δεν είχε πολλές φάσεις και κρίθηκε από την γκολάρα του Κορέα, που εξαπέλυσε κεραυνό στην κλειστή γωνία του Νέτο (59’). Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο είχε και μία φοβερή επέμβαση νωρίτερα σε προσπάθεια του Ντιέγκο Κόστα. Στο φινάλε η Ατλέτικο κλείστηκε και δεν απειλήθηκε από τις Νυχτερίδες, που έχουν μόλις στο -3 την 5η Βιγιαρεάλ και ανησυχούν.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς (29' Χιμένες), Γκοδίν (50' Χουανφράν), Βρσάλικο, Λούκας, Κόκε, Σαούλ, Καράσκο (62’ Γκάμπι), Κορέα, Γκριεζμάν, Ντιέγκο Κόστα

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Γκάμπριελ, Γκαράι, Βέζο, Γκαγιά, Κοντογκμπιά, Παρέχο, Μαξίμοβιτς (65΄Σολέρ), Λάτο (62’ Ροντρίγκο), Μίνα, Τζάτζα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα