Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Λεβάντε 2-2

Gazzetta team
Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Λεβάντε 2-2

bet365

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια κρατούσε το τρίποντο επί της Λεβάντε για 80 λεπτά, αλλά δεχόμενη δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο πήρε μόνο τον βαθμό (2-2) παραμένοντας χωρίς νίκη από τις αρχές Δεκέμβρη.

Ο κατήφορος της Ντεπορτίβο δείχνει να μην έχει τέλος, με την ομάδα της Γαλικίας να μην γεύεται τη χαρά της νίκης ούτε αυτή την αγωνιστική στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λεβάντε, παρότι κρατούσε προβάδισμα δύο τερμάτων δέκα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης.

Το ματς ήταν «εξάποντο» στην ουρά και η Ντέπορ μπήκε αποφασισμένη να το καθαρίσει από το πρώτο μέρος. Μια κεφαλιά του Αντριάν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λούκας Πέρεθ στο 19' έβαλε την «Ντέπορ» μπροστά στο σκορ (1-0), ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα (45') το πλασέ του Αντόνε βρήκε στόχο, γράφοντας το 2-0.

Αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 34' λόγω αποβολής του Μπόρχες, η Ντεπορτίβο διατηρούσε το προβάδισμα ως το τέλος. Εκεί όμως κατέρρευσε. Με δύο γκολ του Ίβι Λόπεθ μέσα σε λίγα λεπτά (στο 80' και στο 84') η Λεβάντε πήρε έναν ανέλπιστο βαθμό και διατήρησε την Ντεπορτίβο κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα