Ρονάλντο: «Θέλω να μείνω στην Ρεάλ»

Ρονάλντο: «Θέλω να μείνω στην Ρεάλ»

Γιώργος Κοντογεώργης
Ρονάλντο: «Θέλω να μείνω στην Ρεάλ»

bet365

Με δήλωσή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε σαφές ότι επιθυμία του είναι να μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης. «Θέλω να μείνω εδώ, μου αρέσει που συναγωνίζομαι με τον Μέσι».

Ο Πορτογάλος έλαβε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη για το 2017 από το κινέζικο Μέσο, Dongqiudi, και στη συνέχεια μίλησε και τόνισε ότι αυτό που θέλει είναι να παραμείνει στους Merengues. «Μου αρέσει η ζωή στην Μαδρίτη. Ζω εδώ από το 2009 και αγαπώ το κλίμα και τον κόσμο. Είναι κοντά στην Πορτογαλία και μπορώ να πάω με το αυτοκίνητο. Η Ισπανία είναι φανταστική χώρα, την αγαπώ. Φυσικά και θέλω να μείνω εδώ, μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα».

O CR7 εξέφρασε επίσης την άποψη ότι το Champions League θα σώσει τη σεζόν της ομάδας του. «Είμαστε η Ρεάλ, οι οπαδοί, οι προπονητές, όλοι, είμαστε πολύ απογοητευμένοι με την κατάσταση αλλά όλα είναι προσωρινά. Αν κατακτήσουμε το Champions League, όλοι θα πουν 'εκπληκτικό, κατακτήσαμε το Κύπελλο Πρωταθλητριών'».

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε επίσης στις Χρυσές Μπάλες. «Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα κατακτήσω μία ή δύο, πόσω μάλλον πέντε. Σίγουρα φιλοδοξία μου είναι να κατακτήσω όσο το δυνατόν περισσότερους ατομικούς τίτλους, όμως δεν έχω εμμονή με τις Χρυσές Μπάλες. Είναι ωραίο που τα τελευταία μοιράζομαι αυτό το βραβείο με τον Μέσι. Είναι ωραίο να μπορείς να συναγωνίζεσαι με έναν τόσο μεγάλο παίκτη».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα