Αλαβές – Βαλένθια 2-1 παράταση (2-3 πέναλτι)

Gazzetta team
Αλαβές – Βαλένθια 2-1 παράταση (2-3 πέναλτι)

bet365

Αλαβές και Βαλένθια έπειτα από δύο φορές στο 2-1, πήγαν στα πέναλτι κι εκεί ο νεαρός πορτιέρο έπιασε δύο, για να στείλει τις Νυχτερίδες στους «4» του Κυπέλλου.

Βασικός είναι ο Νέτο, αλλά όποτε παίζει ο Ζάουμε Ντομενέκ, είναι εξαιρετικός. Το ίδιο έκανε και στο «Μεντιθορόθα». Ηταν πολύ καλός στο γήπεδο της Αλαβές, καθώς το σκορ θα μπορούσε να αφήσει εκτός της Βαλένθια. Οι δύο ομάδες πήραν από μία νίκη με 2-1 και η πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου κρίθηκε στα πέναλτι, όπου οι Νυχτερίδες επικράτησαν με 2-3.

Ηρωας ήταν ο νεαρός πορτιέρο, που έπιασε τις εκτελέσεις των Πεδράθα, Ερνάν, ενώ ο Σίβερα έπιασε με τη σειρά του εκείνη του Κοντογκμπιά. Ωστόσο, υπήρχε και ο Σομπρίνο για τους Βάσκους που έστειλε την μπάλα άουτ και έγινε από ωραίος, μοιραίος, μιας και είχε σκοράρει το γκολ της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και το δεύτερο στη ρεβάνς.

Στο πρώτο τους ραντεβού ήταν ο Ροδρίγο που στο 82’ είχα χαρίσει στη Βαλένθια το 2-1 και τώρα ήταν η σειρά να συμβεί το αντίθετο, με τον Σομπρίνο να ισοφαρίζει στο 86’ το σκορ του πρώτου αγώνα και να στέλνει την πρόκριση στην παράταση, όπου δεν μπήκε γκολ. Στην κανονική διάρκεια ο Μουνίρ (73’ είχε κάνει το 1-0 και ο Μίνα (77’) είχε ισοφαρίσει προσωρινά. Στα πέναλτι όμως τα πήγαν καλύτερα οι φιλοξενούμενοι.

Τα πέναλτι (πρώτη η Αλαβές)
Πίνα 1-0
Ροδρίγο 1-1
Πεδράθα 1-1 (απόκρουση)
Μίνα 1-2
Ερνάν 1-2 (απόκρουση)
Κοντογκμπιά 1-2 (απόκρουση)
Μουνίρ 2-2
Γκαγιά 2-3
Σομπρίνο 2-3 (άουτ)

Αποτελέσματα
Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-1 (2-1)
Αλαβές – Βαλένθια 2-1 και 2-3 στα πέναλτι (1-2)
Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγανές 22:30 (1-0)
Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ Πέμπτη, (0-1)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα