Δείπνο στήριξης σε Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Δείπνο στήριξης σε Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Gazzetta team
Δείπνο στήριξης σε Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του και δείπνησαν όλοι μαζί σε μια προσπάθεια να του... φτιάξουν το ηθικό ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Αρσεναλ - Τσέλσι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Πορτογάλος άσος έχει... ξενερώσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει ανακοινώσει στους συμπαίκτες του ότι θέλει να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτοί πάντως προσπαθούν να σταθούν στο πλευρό του και γι' αυτό τον λόγο τον επισκέφτηκαν σπίτι του, όπου δείπνησαν όλοι μαζί.

Ο λόγος για τους Μαρσέλο, Σέρχιο Ράμος και Λούκα Μόντριτς, οι οποίοι πήγαν μαζί με τις γυναίκες τους στο σπίτι του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ο οποίος τους έκανε το δείπνο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ, οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησαν να φτιάξουν τη διάθεση του Ρονάλντο ενόψει της συνέχειας της σεζόν και ίσως στο άμεσο μέλλον προσπαθήσουν να του αλλάξουν και άποψη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα