Με δύο νίκες στα ημιτελικά η Σεβίλλη (vid)

Gazzetta team
Με δύο νίκες στα ημιτελικά η Σεβίλλη (vid)

bet365

Μετά τη νίκη στην Μαδρίτη, η Σεβίλλη νίκησε και εντός έδρας την Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Μίλαν - Λάτσιο και Μπαρτσελόνα - Αλαβές ? (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Εμφατική πρόκριση της Σεβίλλης επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Κύπελλο Ισπανίας. Η ομάδα της Ανδαλουσίας μετά τη νίκη της με 2-1 μέσα στην Μαδρίτη, επικράτησε και εντός έδρας με 3-1 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Εσκουδέρο μόλις στο πρώτο λεπτό, με τους Μαδριλένους να αντιδρούν και να ισοφαρίζουν με τον Γκριεζμάν στο 13', σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου και συγκεκριμένα στο 48' ο Μπανέγκα ουσιαστικά έδωσε τέλος στην υπόθεση πρόκριση κάνοντας το 2-1, για να έρθει στο 79' ο Σαράμπια να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα