Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα 1-1

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα 1-1

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος πέταξαν βαθμούς εντός και με το 1-1 κόντρα στη Χιρόνα έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την κορυφή.

Μέσα στη βδομάδα, για το Κύπελλο, η Σεβίλλη έγινε η πρώτη everπου νίκησε στο «Wanda Metropolitano». Τώρα ήταν η σειρά της Χιρόνα να κάνει τη ζημιά εκεί μέσα. Οι πρωτάρηδες στη La Liga έχουν καταφέρει μάλιστα κάτι μοναδικό. Με το 1-1 τώρα και την ισοπαλία και στο αντίστροφο παιχνίδι, έγιναν οι μοναδικοί από τις 61 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει η Ατλέτικο στη μεγάλη κατηγορία, που δεν έχουν ηττηθεί από εκείνη.

Στο 34' ο Τόμας έκανε την μπαλιά-λόμπα, ο Ντιέγκο Κόστα έστρωσε με το κεφάλι και ο Γκριεζμάν το έβαλε εύκολα. Οι Ροχιμπλάνκος το είχαν υπό τον έλεγχό τους, δεν έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Τσόλο Σιμεόνε βιάστηκε μάλλον να κάνει αλλαγές και λίγο αργότερα (73') το πλήρωσε, με τον Πόρτου από κοντά να ισοφαρίζει. Εάν η Μπαρτσελόνα νικήσει την Κυριακή το βράδυ, θα μεγαλώσει τη διαφορά από την Ατλέτικο και λογικά θα την θέσει εκτός τίτλου.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χιμένες, Σάβιτς, Λούκας, Βρσάλικο (80' Βιτόλο), Τόμας, Σαούλ, Κορέα, Καράσκο, Γκριεζμάν (71' Κόκε), Ντιέγκο Κόστα (61' Γκαμεϊρό)

Χιρόνα (Πάμπλο Ματσίν): Μπόνο (46' Ιραϊθόθ), Μπερνάρντο, Ραμάλιο, Χουάνπε, Μοχίκα, Γκρανέλ (84' Τιμόρ), Πονς, Μπενίτεθ, Μπόρχα, Πόρτου, Ολούνγκα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα