«Οριστική συμφωνία μεταξύ Μπαρτσελόνα και Γκριεζμάν»

Gazzetta team
«Οριστική συμφωνία μεταξύ Μπαρτσελόνα και Γκριεζμάν»

bet365

Σύμφωνα με τα καταλανικά Μέσα, η Μπαρτσελόνα έδωσε τα χέρια με τον Αντουάν Γκριεζμάν για τη μεταγραφή του Γάλλου άσου το καλοκαίρι και πλέον θα ανοίξει διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Νέα μεταγραφική «βόμβα» μετά την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα ενόψει καλοκαιριού. Όπως αποκαλύπτει η Sport, η Μπάρτσα έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με τον Αντουάν Γκριεζμάν για τη μετακίνησή του στο Καμπ Νου μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Από χθες είχε γίνει γνωστό ότι η Μπαρτσελόνα έχει κρατήσει τον αριθμό «7» για τον Γάλλο επιθετικό και πλέον ο καταλανικός Τύπος κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, μεταξύ Μπαρτσελόνα και Γκριεζμάν υπάρχει συμφωνία και για μια ρήτρα αποζημίωσης σε περίπτωση που κάποια από τις δύο πλευρές αλλάξει γνώμη και «σπάσει» το deal.

Όπως αναφέρει η Sport, η Μπαρτσελόνα μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για να πετύχει συμφωνία σε μία τιμή κάτω από τη ρήτρα των 100 εκατομμυρίων ευρώ που έχει στο συμβόλαιό του με την Ατλέτικο ο Γκριεζμάν. Μάλιστα, υπάρχει η αισιοδοξία ότι οι συζητήσεις θα έχουν θετική κατάληξη λόγω των πολύ καλών σχέσεων μεταξύ των δύο συλλόγων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα