Χετάφε – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-2

Gazzetta team
Χετάφε – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-2

bet365

Στη ματσάρα της Χετάφε με την Μπιλμπάο που μέτρησε άπειρες ευκαιρίες, τρία πέναλτι και έληξε χωρίς νικητή (2-2), η μονοκόμματη λόμπα του Ινιάκι ήταν το απόλυτο highlight.

Με ένα εκπληκτικό γκολ (13’) γιόρτασε την πρόσφατη υπογραφή της επέκτασης του συμβολαίου του ο Ινιάκι Ουίλιαμς. Ο νεαρός επιθετικός της Αθλέτικ έπιασε απίθανο διαγώνιο μονοκόμματο βολέ και το έστειλε με λόμπα πάνω από τον πορτιέρο της Χετάφε, για να γράψει το 0-1. Τελικά όμως η ομάδα του δεν κατάφερε στο φινάλε να πανηγυρίσει στη Μαδρίτη. Σε ένα ματς με τρία πέναλτι, έφυγε με το βαθμό (2-2) που την επιτρέπει όμως να συνεχίσει το αήττητο σερί της για ένατη αγωνιστική.

Το παιχνίδι ήταν πολύ ανοικτό με πολλές εκατέρωθεν ευκαιρίες. Στο 21’ ισοφάρισε από την άσπρη βούλα ο Χόρχε Μολίνα, ο Ραούλ Γκαρθία έγραψε το 1-2 για τους Βάσκους επίσης από τα 11 βήματα και ο Μολίνα είδε τον Ερερίν να τον νικάει στη δεύτερη εκτέλεση πέναλτι (51’). Τελικά η ισοφάριση ήρθε για τους γηπεδούχους με κοντινή προβολή του Ανχελ (74’). Ετσι η Χετάφε πλησίασε με ματς περισσότερο στο -2 από την Ευρώπη και η Αθλέτικ στο -3.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα