Ο Αλέξις κλείνει την πόρτα της Γιουνάιτεντ στον Κριστιάνο

Gazzetta team
Ο Αλέξις κλείνει την πόρτα της Γιουνάιτεντ στον Κριστιάνο

bet365

Ολα δείχνουν ότι η συνέπεια της απόκτησης του Αλέξις Σάντσες απομακρύνει την περίπτωση να κινηθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον Ρονάλντο.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Ρονάλντο φαίνεται να θέλει να φύγει και η Ρεάλ να του βάζει πωλητήριο. Ωστόσο, όλα συνηγορούν ότι η μία από τις δύο ομάδες που υποτίθεται ότι θα μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος της μεταγραφής του, βγαίνει από το παιχνίδι της αγοράς. Αυτό θεωρεί η «Marca» ότι θα είναι η συνέπεια της απόκτησης του Αλέξις Σάντσες από τη Γιουνάιτεντ, που δεν πρόκειται έπειτα από αυτή την ενίσχυση να κινηθεί για άλλον επιθετικό. Ειδικά με το μισθό που θα θελήσει να έχει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ. Οπότε, όλα δείχνουν ότι μόνο η Παρί θα μπορούσε να του δώσει όσα ζητάει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα