Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη 1-2

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη 1-2

bet365

Αν και έχανε μέχρι το 80' η Σεβίλλη γύρισε το ματς με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη (1-2) και βλέπει 4άδα στο Copa del Rey. Νίκη η Βαλένθια.

Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με δύο ήττες και έγραψε αρνητική ιστορία, όμως στο Κύπελλο μπήκε πολύ δυνατά. Ο Βιντσέντζο Μοντέλα οδήγησε την Σεβίλλη σε μεγάλη νίκη στην έδρα της Ατλέτικο στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών και πλέον βλέπει καθαρά τους «4» της διοργάνωσης. Οι Rojiblancos είχαν το πάνω χέρι σε όλο το παιχνίδι εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο. Με αριστερό σουτ του Ντιέγο Κόστα μέσα από την περιοχή στο 73' η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε πήρε προβάδισμα και φάνηκε ότι είναι το φαβορί για να περάσει στην επόμενη φάση. Τελικά, καμία σχέση. Στο 80' ο Χεσούς Νάβας έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο - εξαιρετικός μέχρι εκείνο το σημείο - Μογιά αντέδρασε πολύ άσχημα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του και στο 88' με ωραίο τελείωμα με το εξωτερικό στην κόντρα, ο Χοακίν Κορέα διαμόρφωσε το τελικό 1-2 που κάνει τους Ανδαλουσιάνους φαβορί για την πρόκριση. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Ατλέτι στο Wanda Metropolitano.

Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, η Αλαβές προηγήθηκε στο Mestalla της Βαλένθια με το απίστευτο γκολ του Σομπρίνο (66'), όμως η ομάδα του Μαρθενίνο είχε τις απαντήσεις με τους Γκουέντες (73') και Ροδρίγο (82') και με 2-1 πήρε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα