Μια συγκλονιστική εμπειρία με τη Μπαρτσελόνα!»

Μια συγκλονιστική εμπειρία με τη Μπαρτσελόνα!»

Gazzetta team
Μια συγκλονιστική εμπειρία με τη Μπαρτσελόνα!»

bet365

Ο μεγάλος νικητής του ταξιδιού στη Βαρκελώνη, που διοργάνωσε το Rakuten Viber σε συνεργασία με το gazzetta.gr, μιλάει για την απίστευτη εμπειρία!

Απαντώντας σε πέντε απλές ερωτήσεις στο Public Account του gazzetta.gr στο Rakuten Viber, δύο υπερτυχεροί είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από θέσεις VIP το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Λεβάντε και να ξεναγηθούν στο γήπεδο και το μουσείο του. Ο Παναγιώτης από την Πειραιά με τη σύζυγό του, Βασιλική, ήταν οι μεγάλοι νικητές και κάνουν λόγο για μια πραγματικά απερίγραπτη εμπειρία!

Αρχικά, περιγράψτε μας την εμπειρία που ζήσατε στη Βαρκελώνη με λίγα λόγια...

«H εμπειρία ήταν συγκλονιστική, κάτι που δεν μπορείς να ξαναζήσεις. Είναι πολύ δύσκολο. Τι να πω, αυτό που ζεις στο Καμπ Νόου, την ομάδα, τους παίκτες που βλέπεις, το tour, η ατμόσφαιρα, αυτά είναι κάτι απερίγραπτο»

Όταν μπήκες στο Public Account του gazzetta στο Viber, περίμενες ότι θα είσαι εσύ ο τυχερός;

«Ούτε κατά διάνοια! Τελείως στον χαβαλέ μπήκα, αν θυμάμαι καλά πρέπει να περίμενα την κόρη μου έξω από το φροντιστήριο και μπήκα μέσα στο Viber εκείνη την ώρα και το είδα. Συνήθως δεν παίρνω μέρος σε διαγωνισμούς, όμως εκείνη την ώρα απάντησα και στις πέντε ερωτήσεις. Ασχολούμαι λίγο με τη Μπαρτσελόνα, παρόλο που είμαι φαν της δεν παρακολουθώ πολύ. Το έστειλα λοιπόν. Και ένα απόγευμα, πάλι έξω από το φροντιστήριο της κόρης μου βλέπω το μήνυμα που μου έχουν στείλει, ότι είστε ο μεγάλος τυχερός και τα λοιπά. Δεν έδωσα σημασία εκείνη την ώρα! Κάποιος άλλος θεωρητικά θα απαντούσε απευθείας επειδή όμως κυκλοφορούν πολλά γύρω μας, το άφησα. Μετά συνειδητοποίησα ότι πράγματι κάτι μεγάλο γίνεται!»

Τι σου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση από το ταξίδι;

«Όλο το πακέτο, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι συγκεκριμένο. Από το ξενοδοχείο που ήταν το πρώτο πράγμα που συναντήσαμε στη Βαρκελώνη και ήταν απίστευτα φοβερό, η όλη διαδικασία που μπήκαμε από τα επίσημα, να πάμε πάνω, να μας βάλουν τα βραχιολάκια, τα χρυσά εισιτήρια που πήραμε... πόσοι στον κόσμο έχουν αυτά τα χρυσά εισιτήρια; Η εξυπηρέτηση, οι παροχές, ο χώρος που κάθεσαι να το δεις, πιο κέντρο δεν γίνεται. Απίστευτα όλα. Όπως και το tour την επόμενη μέρα».

Θα έπαιρνες ξανά μέρος σε κάτι αντίστοιχο;;

«Εννοείται. Φαίνεται και το ίδιο το gazzetta πόσο σοβαρό είναι σαν site με αυτά που κάνει. Δεν διαλέγει τυχαία κάτι να το προωθήσει, το promotion ήταν απίστευτο».

Το Viber το χρησιμοποιείς;

«Αρκετά και μέσα στη δουλειά μου και με τους φίλους μου».

Το gazzetta.gr;

«Εννοείται. Το gazzetta είναι το πρώτο αθλητικό που έχω μέσα στο κινητό μου, ανοίγω πάντα αυτό».

Τι άλλο θα ήθελες να δεις από το gazzetta.gr;

«Πιστεύω ήταν λίγο πίσω στο θέμα του μπάσκετ, αλλά τώρα με τη συνεργασία με τη Euroleague έχει ανέβει επίπεδο. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να το κάνει καλύτερο, τουλάχιστον στα μάτια τα δικά μου. Έχει πολύ άμεση ενημέρωση, κυνηγάει πολύ video, φωτογραφίες και κοιτάζει να είναι οι ειδήσεις διασταυρωμένες. Δηλαδή βλέπω άλλα να ανεβάζουν κάποια είδηση που αποδεικνύεται λανθασμένη, αλλά το gazzetta το διασταυρώνει. Φαίνεται η δουλειά, τα άτομα μέσα δείχνουν ότι όντως το δουλεύουν και γι' αυτό υπάρχει και τόσο μεγάλη εκτίμηση από τον κόσμο».

Μπείτε στο Public Account του gazzetta.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση και πολλές εκπλήξεις!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα