«Θέλει να γυρίσει στη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο»

Gazzetta team
«Θέλει να γυρίσει στη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να έχει πάρει την απόφασή του για να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και επιθυμεί να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάντσεστερ Γιουν. - Στόουκ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η φετινή κάκιστη σεζόν που διανύει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τους Ισπανούς έχει εξήγηση και συνδέεται με την επιθυμία του Πορτογάλου άσου να αποχωρήσει από το Σαντιάγο Μπερναμπέου το καλοκαίρι.

Ήδη δημοσιεύματα θέλουν τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ να εξετάζει το ενδεχόμενο να τον συμπεριλάβει σε ένα πιθανό deal με τον Νεϊμάρ και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με την AS πάντως η επιθυμία του Κριστιάνο είναι να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην ομάδα που «έχτισε» το βιογραφικό του πριν μετακινηθεί στη Μαδρίτη και αναδειχθεί στον απόλυτο σούπερ σταρ.

Όπως αναφέρει η μαδριλένικη εφημερίδα, ο Ρονάλντο είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι οι υποσχέσεις του Πέρεθ για καλύτερο συμβόλαιο δεν εκπληρώθηκαν και πλέον είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η AS, ο Πορτογάλος άσος έχει μεταφέρει στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια αυτή την επιθυμία που ελπίζει να πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα