Ο χειρότερος Κριστιάνο Ρονάλντο από το 2009!

Ο χειρότερος Κριστιάνο Ρονάλντο από το 2009!

Gazzetta team
Ο χειρότερος Κριστιάνο Ρονάλντο από το 2009!

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τις χειρότερες επιδόσεις τη φετινή σεζόν στην Primera Division από το 2009, όταν μετακινήθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, με μέσο όρο ένα γκολ ανά 289 αγωνιστικά λεπτά.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν πάρει την κατρακύλα μαζί τη φετινή σεζόν. Οι «Μερένχες» έχουν μείνει 16 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, ενώ ο Ρονάλντο έχει τα χειρότερα στατιστικά στο σκοράρισμα στη La Liga από το 2009 που έφτασε στη Μαδρίτη.

Μόλις τέσσερα γκολ μετράει μέχρι στιγμής στη φετινή Primera Division ο Πορτογάλος σούπερ σταρ. Δηλαδή τέσσερα γκολ σε 1156 αγωνιστικά λεπτά. Σκοράρει με λίγα λόγια ένα γκολ κάθε 289 λεπτά, κάτι που αποτελεί τη χειρότερη επίδοσή του με τη φανέλα των Μερένχες στο ισπανικό πρωτάθλημα καθώς απέχει κατά πολύ ακόμα και από τα περσινά στατιστικά του με ένα γκολ κάθε 102 λεπτά.

Βέβαια, στο Champions League τα πράγματα πάνε σαφώς καλύτερα για τον Ρονάλντο, ο οποίος στη φάση των ομίλων σκόραρε εννιά φορές σε έξι παιχνίδια, κάτι που μεταφράζεται σε ένα γκολ κάθε 60 αγωνιστικά λεπτά, επίδοση που αποτελεί βάλσαμο για την ως τώρα κάκιστη σεζόν που διανύει...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα