Το 2013 η Ρεάλ πήγε να πληρώσει τη ρήτρα του Μέσι!

Gazzetta team
Το 2013 η Ρεάλ πήγε να πληρώσει τη ρήτρα του Μέσι!

bet365

Πριν από τέσσερα χρόνια η Ρεάλ βρέθηκε κοντά στο να κάνει την... αρπαγή του αιώνα και να πάρει τον Λιονέλ Μέσι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου!

Κι αν γινόταν;; Το έγκυρο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» έριξε την βόμβα αποκαλύπτοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης το 2013 είχε αποφασίσει να καλύψει τη ρήτρα των 250 εκ. ευρώ του Μέσι και να τον... αρπάξει από την Μπαρτσελόνα! Αλλωστε, είχε προηγηθεί η επιτυχημένη «αρπαγή» του Λουίς Φίγκο. Ο δικηγόρος του Φλορεντίνο Πέρεθ είχε επικοινωνήσει με τον πατέρα του Αργεντίνου επιθετικού, τον είχε ενημερώσει ότι η Ρεάλ είναι πρόθυμη να καλύψει τη ρήτρα, ενώ προσέφερε στον Λιονέλ συμβόλαιο 23 εκ. ευρώ τον χρόνο, αλλά και μπόνους 1 εκατ. στον πατέρα! Ωστόσο, το περιοδικό δεν αναφέρει γιατί δεν έγινε το ραντεβού στο ιδιωτικό αεροπλάνο του Πέρεθ για να κλειστεί η συμφωνία... Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντως τόνισε πως το δημοσίευμα δεν έχει την παραμικρή δόση αλήθειας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα