Αιχμές παικτών της Ρεάλ σε Ζιντάν: «Δεν αγωνίζονται οι καλύτεροι»

Αιχμές παικτών της Ρεάλ σε Ζιντάν: «Δεν αγωνίζονται οι καλύτεροι»

Gazzetta team
Αιχμές παικτών της Ρεάλ σε Ζιντάν: «Δεν αγωνίζονται οι καλύτεροι»

bet365

Παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασαν τα παράπονά τους στον Ζινεντίν Ζιντάν, τονίζοντας πως στην αρχική ενδεκάδα δεν ξεκινούν οι καλύτεροι στις προπονήσεις της ομάδας.

Τσέλσι – Άρσεναλ Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ζιντάν μάζεψε τους παίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης για να τους μιλήσει και να ακούσει τις απόψεις τους μετά τη νέα απώλεια βαθμών από τη Θέλτα, η οποία άφησε τους «Μερένχες» 16 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα.

Η συζήτηση μεταξύ του Ζιντάν και των παικτών κράτησε αρκετή ώρα και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία κάποιοι από τους νεότερους παίκτες της «Βασίλισσας» εξέφρασαν τα παράπονά τους, αναφέροντας πως μέσα στην ομάδα αδικούνται συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που ενώ τα δίνουν όλα στις προπονήσεις δεν βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα.

Φυσικά, οι ποδοσφαιριστές που δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους, πρόσθεσαν στον Ζιντάν πως κατανοούν απόλυτα το γεγονός ότι κάποιοι από τους αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορούν να βγουν από την ενδεκάδα, όμως ζήτησαν σωστότερη μεταχείριση από τον Γάλλο τεχνικό.

Όπως και να έχει, είναι ολοφάνερο πλέον πως το κλίμα στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ιδιαίτερα βαρύ και το γεγονός ότι οι Μαδριλένοι έχουν μείνει 16 βαθμούς μακριά από την κορυφή, σε συνδυασμό και με την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, προκαλεί τριγμούς και στα εσωτερικά της ομάδας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα