«Μιλάει με Ρεάλ Μαδρίτης ο Αζάρ»

Gazzetta team
«Μιλάει με Ρεάλ Μαδρίτης ο Αζάρ»

bet365

Σύμφωνα με γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ήδη σε επαφές με το περιβάλλον του άσου της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Βαλένθια - Λας Πάλμας αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στην αναμέτρηση. (21+,*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις της Τσέλσι για ανανέωση του συμβολαίου του με τις φήμες περί πιθανής μετακίνησής του στη Ρεάλ Μαδρίτης να φουντώνουν.

Ο πατέρας του, άλλωστε, πρόσφατα είχε αποκαλύψει πως ο Αζάρ δεν απαντάει θετικά στην Τσέλσι, αναφέροντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με τον μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό RMC, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει ήδη τις πρώτες κρούσεις στο περιβάλλον του παίκτη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον ο Βέλγος άσος αρνείται τις προσπάθειες της Τσέλσι για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει πολύ να δει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου τον Αζάρ και η παρουσία του «Ζιζού» στον πάγκο αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τον άσο της Τσέλσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα