Ζήτησε «τρελό» συμβόλαιο από τη Γιουνάιτεντ ο Γκριεζμάν!

Gazzetta team
Ζήτησε «τρελό» συμβόλαιο από τη Γιουνάιτεντ ο Γκριεζμάν!

bet365

Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν είναι πιθανό να αποχωρήσει από τους Ροχιμπλάνκος, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θέλει να τον κάνει δικό της.

Μάλαγα - Εσπανιόλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και σε live streaming*! (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η επιστροφή του Ντιέγο Κόστα στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πιθανό να οδηγήσει στην έξοδο τον Αντουάν Γκριεζμάν από το Wanda Metropolitano το καλοκαίρι.

Εκτός από το μεγάλο ποσό που θα ζητήσει, βέβαια, η Ατλέτικο, και ο ίδιος ο Γάλλος επιθετικός δεν πρόκειται να αποχωρήσει χωρίς να δει τον λογαριασμό του να... φουσκώνει αρκετά.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, ήδη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μια πρώτη κρούση προς την πλευρά του Γκριεζμάν για να... τεστάρει τα νερά και να μάθει το κασέ του Γάλλου φορ.

Ο Γκριεζμάν φέρεται να ζήτησε βδομαδιάτικο 400.000 λιρών, το οποίο «πάγωσε» τη Γιουνάιτεντ καθώς οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι τις 300.000 λίρες την εβδομάδα.

Εκτός από τον Ζοσέ Μουρίνιο πάντως, και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχει στη λίστα το όνομα του Γκριεζμάν για το καλοκαίρι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα