Βαλβέρδε: «Είμαστε ανοικτοί για μεταγραφές» (vid)

Βαλβέρδε: «Είμαστε ανοικτοί για μεταγραφές» (vid)

Gazzetta team
Βαλβέρδε: «Είμαστε ανοικτοί για μεταγραφές» (vid)

bet365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στο κανάλι της Μπαρτσελόνα για την πιθανότητα ενίσχυσης, την αποχώρηση του Νεϊμάρ, τον κορυφαίο Μέσι και τους στόχους της ομάδας, που θέλει να κατακτήσει τα πάντα.

Ο Βάσκος προπονητής των Μπλαουγκράνα έδωσε 45λεπτη συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα, αναλύοντας όλα τα θέματα που καίνε την ομάδα. Στα πιο σημαντικά απ' όσα είπε, ήταν...

Η επίδραση της αποχώρησης Νεϊμάρ: «Δεν γίνεται να αρνηθούμε ότι η φυγή του ήταν μία δύσκολη στιγμή για το club».

Οι μεταγραφές: «Είμαστε ανοικτοί στο να βελτιώνουμε διαρκώς την ομάδα, όπως κάνουν και οι αντίπαλοί μας. Στο μέτρο του δυνατού θα ενισχυθούμε».

Οι στόχοι και η διαφορά στο πρωτάθλημα: «Δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε. Κοιτάζουμε συνεχώς μπροστά και μας ανησυχεί μόνο το να μην χαλαρώσουμε εμείς. Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα, αλλά ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Σε αυτή τη λογική θέλω να πορευτεί και η ομάδα».

Ο Μέσι και η αλλαγή συστήματος: «Συνεχώς προσαρμοζόμαστε στους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους. Ακόμα και για τη θέση του Μέσι γίνεται κουβέντα, αλλά αυτή η διαδικασία έχει ξεκινήσει πριν έρθω εγώ. Είναι ο κορυφαίος στον κόσμο και είναι αδύνατον να τον βελτιώσεις. Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και αυτό δίνει ώθηση σε όλους μας».

Το πόσο ποδόσφαιρο βλέπει: «Ορισμένες φορές είμαι στο κρεβάτι και σκέφτομαι μια φάση που είδα στον αγώνα. Πρέπει να την βρω και να τη βάλω να τη δω στο video. Είμαστε λίγο άρρωστοι αν και προσπαθώ να κρατήσω απόσταση από αυτό. Οταν νικάς, κοιμάσαι πιο ήρεμα. Όταν παίρνω μια απόφαση, δεν αναρωτιέμαι μετά. Μόνο πριν. Είμαι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα, ακόμη και με τις όποιες δυσκολίες».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα