Επτά ημέρες διακοπές μετά το clasico η Ρεάλ

Επτά ημέρες διακοπές μετά το clasico η Ρεάλ

Gazzetta team
Επτά ημέρες διακοπές μετά το clasico η Ρεάλ

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν άλλαξε το πρόγραμμα διακοπών των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Μπαρτσελόνα, μένοντας πιστός στις δηλώσεις του μετά το clasico πως δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι στον τρόπο δουλειάς του.

Οι ήττες στο επίπεδο ομάδων όμως οι Μαδριλένοι φέρνουν γκρίνια και ο πάγκος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τους λίγους, που μπορούν να χαρακτηριστούν ως «ηλεκτρικοί» δίχως τα εισαγωγικά!

Ενώ πάντως μια συντριβή από τη Μπαρτσελόνα, όπως αυτή του Σαββάτου, σημαίνει πολλά περισσότερα από ένα χαμένο παιχνίδι και συγκεντρώνει στο πρόσωπο του Γάλλου τεχνικού της «βασίλισσας» τη δριμεία κριτική εκ μέρους των οπαδών της, αυτός δήλωσε μετά το παιχνίδι πως δεν θεωρεί πως δεν θα άλλαζε τίποτα στη διαχείριση του αγώνα και φαίνεται πως το εννοεί.

Έτσι, δεν θα μορφοποιήσει το πρόγραμμα διακοπών των παικτών του, που θα ξεκουραστούν από τις 24 ως τις 30 Δεκεμβρίου, αφήνοντας πίσω τον «σεισμό» από την ήττα του Μπερναμπέου. Αυτό έρχεται σε διάψευση της φημολογίας που είχε αναπτυχθεί μετά το ντέρμπι, που ήθελε τον Ζιζού να «κόβει» μέρες από τους «μερέγχες».

Από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς λοιπόν ο Ζιντάν θα αρχίσει την ανάλυση της ήττας, που του αφαίρεσε αρκετούς πόντους κι έφερε έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπό του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα