Η Ρεάλ πληρώνει 60 εκατ. ευρώ σε πριμ σε παίκτες και προπονητές

Η Ρεάλ πληρώνει 60 εκατ. ευρώ σε πριμ σε παίκτες και προπονητές

Gazzetta team
Η Ρεάλ πληρώνει 60 εκατ. ευρώ σε πριμ σε παίκτες και προπονητές

bet365

Από δύο εκατ. αναμένεται να λάβει κάθε παίκτης των Μαδριλένων και το τεχνικό επιτελείο για την κατάκτηση των πέντε τίτλων μέσα στη χρονιά.

Πρωτάθλημα και Champions League. Δεν το είχε κάνει από το 1957-'58. Η Ρεάλ βέβαια δεν έμεινε εκεί. Κατέκτησε τους 5/6 τίτλους που διεκδίκησε στη χρονιά (εκτός του Κυπέλλου) και αυτό σημαίνει ότι τώρα θα πρέπει να... πληρώσει γι' αυτό. Υπολογίζεται ότι το ποσό που θα βγει από τα ταμεία για όσους συνεισέφεραν στο να γεμίσει η τροπαιοθήκη της περιόδου, θα φτάσει τα 60 εκατ. ευρώ.

Κάθε παίκτης αναμένεται να λάβει σε μπόνους επίτευξη στόχων δύο εκατ., ενώ το ίδιο θα συμβεί και για το τεχνικό επιτελείο. Συνολικά θα λάβουν το ποσό 30 άτομα, ενώ δεν υπολογίζονται σε αυτό προσωπικές συμφωνίες και ρήτρες που έχουν τα αστέρια της ομάδας στα συμβόλαιά τους. Φυσικά ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να ξαναδώσει αυτά τα χρήματα και του χρόνου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα