Από τον πάγκο στο clasico ο Μπέιλ

Από τον πάγκο στο clasico ο Μπέιλ

Gazzetta team
Από τον πάγκο στο clasico ο Μπέιλ

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έπαιξε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων και άφησε θετικά μηνύματα, όμως ο Ζινεντίν Ζιντάν θα τον αφήσει στον πάγκο για το clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Η παρουσία του έστω για λίγα λεπτά κόντρα σε Αλ-Τζαζίρα και Γκρέμιο ήταν αρκετή στον Μπέιλ για να υπενθυμίσει την ποιότητά του. Παρά το γεγονός αυτό, όπως προκύπτει από τον Ισπανικό Τύπο, δεν είναι στο 100% σε φυσική κατάσταση και ο Ζιζού έχει αποφασίσει να τον ξεκινήσει από τον πάγκο στο τεράστιο ματς της La Liga και ολόκληρου του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Ο 28χρονος βρίσκει σιγά σιγά ρυθμό ύστερα από απουσία τριών μηνών εξαιτίας τραυματισμών και θεωρείται δεδομένο ότι θα μπει στο clasico σαν αλλαγή και θα δώσει στον Ζιντάν την ευκαιρία να δει μαζί όλα τα αστέρια του για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα