Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλαβές 1-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλαβές 1-0

bet365

Η Αλαβές έδειχνε ότι θα αντέξει, όμως ένα γκολ του Τόρες προς το τέλος χάρισε τη νίκη στην Ατλέτικο (1-0) που πήγε στο -3 από την Μπαρτσελόνα και χτυπά τίτλο στα ίσα.

Οποιος την έχει ξεγραμμένη, έχει κάνει τεράστιο λάθος. Ακόμα και αν η Ατλέτικο δυσκολεύτηκε να νικήσει εντός την Αλαβές το έκανε με 1-0 με γκολ στο φινάλε και με αγώνα περισσότερο μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα. Σε ένα ματς στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ήταν μαχητικοί και άντεξαν μέχρι το φινάλε, ο Φερνάντο Τόρες μπήκε σαν αλλαγή και στο 76' από ασίστ του Κροάτη μπακ, Σίμε Βρσάλικο, πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στους Rojiblancos. Ο Ντιέγο Σιμεόνε κάλεσε για ακόμα μια φορά τους οπαδούς να... κρατήσουν εκείνοι τη νίκη και το έκαναν παίρνοντας αποτέλεσμα που είναι σούπερ σημαντικό μέχρι το επόμενο.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ, Φιλίπε Λουίς, Γοδίν, Σάβιτς, Βρσάλικο, Γκάμπι, Σαούλ (69' Τόρες), Κόκε, Παρτέι (46' Κορέα), Γκαμεϊρό (69' Καράσκο), Γκριζμάν.

Αλαβές (Αμπελάρδο): Πατσέκο, Αλέξις, Μαριπάν, Ντουάρτε, Μαρτίν, Μανού Γκαρθία, Πίνα (77' Μπόγιαν), Ιμπάι Γκόμεθ (84' Σάντος), Μπουργκί (63' Μεδράν), Πεδράθα, Μουνίρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα