Oι κορυφαίοι προπονητές της Bαλένθια στην Ελλάδα για camp

Oι κορυφαίοι προπονητές της Bαλένθια στην Ελλάδα για camp

Gazzetta team
Oι κορυφαίοι προπονητές της Bαλένθια στην Ελλάδα για camp

bet365

Aυτές τις γιορτές, τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της μπάλας, αλλά και να επιλεγούν για κάτι καλύτερο, από τους κορυφαίους προπονητές της Valencia CF.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η Global Premier Soccer South East Europe διοργανώνει Tryout camp, στην Αθήνα το διάστημα 3 - 5 Ιανουαρίου υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση προπονητών της Ακαδημίας της Valencia CF. Για παίκτες και τερματοφύλακες γεννημένους από το 2000 έως το 2007.

Το τρίτο και τελευταίο, για αυτή τη σεζόν, βήμα της 1ης φάσης του Elite program, θα δοθεί στην Αθήνα 3 με 5 Ιανουαρίου με τη διοργάνωση ενός trial camp για ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλγαρία γεννημένους απο το 2000 έως το 2007 υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση προπονητών της Ακαδημίας της Valencia C.F.

To camp θα διεξαχθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Fous de Foot, Τριπτολέμου 42, στη Βάρη. Υπεύθυνοι γι’ αυτό θα είναι ο κύριος Antonio Hernandez, Διευθυντής μεθοδολογίας της ακαδημίας της Βαλένθια και ο κύριος Rafael Fernandez, προπονητής της GPS Spain / Valencia C.F. Μαζί τους θα έιναι και έλληνες προπονητές της GPS Southeast Europe / Valencia C.F..

Σε αυτό το camp, θα παρευρεθεί και εξειδικευμένος προπονητής τερματοφυλάκων από την ακαδημία της Valencia C.F. Ο κύριος Unai Alba είναι συντονιστής Προπονητικού Προγράμματος Τερματοφυλάκων της ακαδημίας Valencia C.F. και παράλληλα εκτελεί χρέη προπονητή τερματοφυλάκων της δεύτερης ομάδας της Βαλένθια. Ο κύριος Alba σε συνεργασία με τους προπονητές τερματοφυλάκων της GPS SEE/Valencia C.F., θα μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά τα μυστικά των «νυχτερίδων» και θα τους φέρουν κοντά με το προπονητικό πρόγραμμα τερματοφυλάκων της Valencia C.F.

Παράλλημα με το camp το ίδιο διάστημα (3 με 5 Ιανουαρίου) η GPS SEE / Valencia C.F θα διεξάγει δύο ξεχωριστά προπονητικά σεμινάρια για την καλύτερη δυνατή επιμόρφωση των προπονητών του δικτύου. Ο κύριος Antonio Hernandez, Διευθυντής μεθοδολογίας της ακαδημίας της Βαλένθια

θα επιμορφώσει τους τεχνικούς διευθυντές των σχολών του δικτύου απο την Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλγαρία.

Παράλληλα ο κύριος Unai Alba, συντονιστής Προπονητικού Προγράμματος Τερματοφυλάκων της ακαδημίας Valencia C.F., θα φροντίσει για την εξειδικευμένη επιμόρφωση των προπονητών τερματοφυλάκων των σχολών του δικτύου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το «GPS Southeast Europe / Valencia C.F. Soccer Program» έχει ως στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε περιοχή της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης λειτουργώντας ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για την Valencia CF. Για να επιτευχθεί αυτό, τα πιο ταλαντούχα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εισέλθουν στο πρόγραμμα Elite να προπονηθούν και να αξιολογηθούν σε ειδικά σχεδιασμένα Camp υπό την καθοδήγηση της εξειδικευμένης προπονητικής ομάδας της GPS Southeast Europe / Valencia C.F.

Σκοπός του Elite Program είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών, ώστε να διεκδικήσουν θέση εάν επιλεχθούν στην ακαδημία της Valencia C.F. ή άλλου ή άλλου Ευρωπαϊκου Επαγγελματικού Συλλόγου με τη συμπλήρωση του 16ου έτους από τη γέννηση τους.

Το πρόγραμμα αφορά παίκτες και τερματοφύλακες γεννημένους τα έτη 2000 έως 2007 και χωρίζεται σε τρείς φάσεις:

1η Φάση: Πανελλαδικά

Elite Development Camps

Ηλικιακές κατηγορίες:

U-18 (2000) U17 (2001-2002) U15 (2003-2004) U13 (2005-2006) U11 (2007)

2η Φάση: Επίλεκτοι Νοτιοανατολικής Ευρώπης – NATIONAL TEAM

Οσοι επιλεγούν απο το camp του Ιανουαρίου ανά ηλικιακή κατηγορία θα κληθούν να σχηματίσουν την Εθνική Ομάδα της χώρας τους που θα αντιμετωπίσει σε αγώνες τους καλύτερους παίκτες από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη στο διεθνές τουρνουά Valencia C.F. Elite Tournament που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο 2 με 5 Απριλιου 2018. To τουρνουά θα διεξαχθει σε συνεργασία με την ακαδημία της Valencia C.F

3η Φάση: SOUTH EAST EUROPE ELITE PROGRAM – INTERNATIONAL TEAM

Σε αυτή τη φάση, θα επιλεχθούν οι καλύτεροι παίκτες από όλες τις Εθνικές Ομάδες (Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία) που θα συμμετάσχουν στο Valencia C.F. Elite Tournament στα ηλικιακά γκρούπ 2000-02 και 2003-04 για να σχηματίσουν μία Διεθνή Ομάδα GPS SEE / Valencia C.F 18 ατόμων ανά ηλικιακή κατηγορία. Κάθε μια απο αυτές τις ομάδες θα κληθούν να μας εκπρωσοπήσουν σε διεθνή τουρνουά στην Ισπανία και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 09.30 έως 16.30 :

Τηλέφωνα: 6982971731, 00357 97845821

Ε-mail: [email protected]

Web page: http://www.gps-see.eu

Facebook: GPS SEE / Valencia CF

YouTube / Twitter / Instagram: GPS SEE / Valencia CF

 

LA LIGA Τελευταία Νέα