Χετάφε - Εϊμπάρ 0-0

Δημήτρης Ρούσσος
Χετάφε - Εϊμπάρ 0-0

bet365

Σε ένα παιχνίδι με λίγες αλλά καλές ευκαιρίες, που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, Χετάφε και Αλαβές αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 για τη 15η αγωνιστική της La Liga. Χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, που ήταν καλύτεροι και είχαν δυο δοκάρια.

Οι μεν γηπεδούχοι αγνοούσαν την ισοπαλία εδώ και τρεις αγώνες, μην έχοντας κάποια ως τώρα στο Αλφόνσο Πέρεθ. Αντίστοιχα, η Εϊμπάρ δεν είχε τέτοιο αποτέλεσμα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, ενώ εκτός έδρας είχε μόνο νίκες και ήττες. Το μεσημέρι του Σαββάτου ήρθε το πρώτο αίμα και για τις δυο, αφού, μετά από ένα παιχνίδι χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις, οι δυο ομάδες πήραν από έναν βαθμό με τη «λευκή» ισοπαλία και δεν μετέβαλλαν ουσιαστικά τη βαθμολογική τους θέση.

Μόλις στο 2' ο Ντιεντιού έφτασε κοντά στην παραβίαση της εστίας των Βάσκων, σουτάροντας μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια έξω από την περιοχή, αλλά ο Ντμίτροβιτς του αρνήθηκε, αποκρούοντας εντυπωσιακά. Η απάντηση από την Εϊμπάρ ήρθε στο 26', με τον Αγιέχο να σουτάρει από την άκρη της περιοχής και να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Γκουαΐτα. Στο 54' οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία, με τον Τζόρνταν να αστοχεί στο πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Ρόχας και να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία της Εϊμπάρ στον αγώνα.!

Στο 69' ο Γκουαΐτα χρειάστηκε να επέμβει για τελευταία φορά εντυπωσιακά, διώχνοντας τη μπάλα στο σουτ του Ένριχ, ενώ στηις καθυστερήσεις επενέβη και ο Ντμιτρόβιτς για να αποσοβήσει τον κίνδυνο μπροστά από την εστία του, στην απειλητική κεφαλιά του Λασέν. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους ταξιδιώτες από τη Χώρα των Βάσκων να χάνουν τις ευκαιρίες τους και να φτάνουν μόλις στους 18 βαθμούς (12οι), ενώ οι γηπεδούχοι να πιάνουν τη Λεγκανές στην 7η θέση της βαθμολογίας με 20 πόντους.

Οι συνθέσεις:

ΧΕΤΑΦΕ (Μπορντάλας): Γκουαΐτα, Σουάρες, Ντακονάμ, Κάλα, Αντούνες, Πορτίγιο (74' Σιμπασάκι), Μπεργκάρα (66' Λασέν), Φαρ, Ντιεντιού (82' Πατσέκο), Μολίνα, Άνχελ

EIΜΠΑΡ (Μεντιλιμπάρ): Ντμιτρόβιτς, Κάπα (79' Πένα), Ολιβέιρα, Αρμπίγια, Κότε, Αγιέχο (89' Εσκαλάντε), Γκαρσία, Τζόρνταν, Ινούι (63' Μπέμπε), Κίκε, Έρνιχ

 

LA LIGA Τελευταία Νέα