Μέσι για τον μικρό γιο του: «Μεγάλο κ@@@παιδο ο Ματέο»! (vid)

Μέσι για τον μικρό γιο του: «Μεγάλο κ@@@παιδο ο Ματέο»! (vid)

Gazzetta team
Μέσι για τον μικρό γιο του: «Μεγάλο κ@@@παιδο ο Ματέο»! (vid)

bet365

Σε συνέντευξή του ο Λιονέλ Μέσι ανέφερε ως «hijo de puta» το δεύτερο παιδί του, φράση που όμως έχει πιο χαλαρό νόημα στη Νότια Αμερική. Μιλώντας και για το Μουντιάλ, παραδέχτηκε ότι είναι η τελευταία ευκαιρία του.

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του, «Tyc Sports. Εκεί έκανε μεγάλη εντύπωση κάτι που είπε στο χαβαλέ, αναφερόμενος στο πόσο διαφορετικά συμπεριφέρονται οι δύο γιοι του. Μιλώντας για τον μεγάλο, Τιάγκο, εξήγησε ότι «είναι έξω καρδιά» και ότι «βγάζει περίεργη συμπεριφορά όταν φεύγει για την Εθνική και λείπει για μέρες». Και εκεί που αναφέρθηκε στον μικρό, Τιάγκο, έριξε τη βόμβα, χαρακτηρίζοντάς τον «hijo de puta». Αυτό μεταφράζεται σε «πουτ@@@ γιος», αλλά ο Μέσι το είπε αστειευόμενος και ουσιαστικά στη Νότια Αμερική σημαίνει ότι είναι «μεγάλο κωλόπαιδο, ότι κάνει ότι θέλει».

Εννοείται ότι ασχολήθηκε και με καυτά θέματα και ειδικά την Αλμπισελέστε και το Μουντιάλ. Αφού αρνήθηκε ότι έχει ασχοληθεί ποτέ με τους προπονητές ή να δίνει οδηγίες για το ποιοι πρέπει να παίζουν, είπε ότι: «Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για την ομάδα που έπαιξε όλους αυτούς τους χαμένους τελικούς. Εχουμε την ίδια επιθυμία που είχαμε και τέσσερα χρόνια νωρίτερα στην Βραζιλία. Εάν δεν τα πάμε καλά, θα πρέπει να εξαφανιστούμε όλοι».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα