Ζιντάν: «Δίκαιο το -8, αλλά έχει δρόμο ακόμα...»

Ζιντάν: «Δίκαιο το -8, αλλά έχει δρόμο ακόμα...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιντάν: «Δίκαιο το -8, αλλά έχει δρόμο ακόμα...»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραδέχθηκε προς μεγάλη του τιμή, πως για να βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης στο -8 από την κορυφή σημαίνει ότι δεν είναι όσο καλή και αποτελεσματική θα έπρεπε, αλλά τόνισε πως έχει ακόμα αρκετό δρόμο για να διαφοροποιήσει την κατάσταση.

Μπορεί νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου η Μπαρτσελόνα να έμεινε στο 2-2 απέναντι στη Θέλτα, όμως, λίγες ώρες αργότερα, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν φρόντισε να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα των Καταλανών, «κολλώντας» στο 0-0 κόντρα στη Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές».

«Κάναμε τα πάντα, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν ήθελε να μπει η μπάλα στο τέρμα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πλέον, απλά να δουλέψουμε πολύ περισσότερο για να καταφέρουμε κάποια στιγμή να παίρνουμε τα αποτελέσματα που δικαιούμαστε.

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Για να βρισκόμαστε στο -8 και να έχουμε τρεις ομάδες πάνω από εμάς, σημαίνει πως αυτές οι τρεις ομάδες έχουν κάνει κάτι καλύτερα και αξίζουν να βρίσκονται εκεί. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς όμως...» ήταν τα λόγια του Γάλλου κόουτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα