Πρόκριση με τη... σφυρίχτρα του Ιγκλέσιας!

Gazzetta team
Πρόκριση με τη... σφυρίχτρα του Ιγκλέσιας!

bet365

Νέο «έγκλημα» από τον Ιγλέσιας Βιγιανουέβα και... χάρη σ' αυτό η Εσπανιόλ επικράτησε 3-2 της Τενερίφη και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του κυπέλλου! Ανετα Αλαβές και Βιγιαρεάλ!

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις στη Novibet (21+)!

Λίγες μέρες μετά το γκολ-φάντασμα στο Βαλένθια - Μπαρτσελόνα, ο διαιτητή, Ιγλέσιας Βιγιανουέβα, έδωσε πέναλτι για χέρι ένα μέτρο έξω από την περιοχή. Με αυτή την απόφαση... σοκ, ο Μορένο ισοφάρισε το γκολ του Ακόστα κι έδωσε στην Εσπανιόλ την ευκαιρία να αντεπιτεθεί. Στο 57' ο Γκρανέρο πέτυχε το 2-1 και μαζί σκορ πρόκρισης (0-0 το πρώτο ματς), ενώ στο 90' ο Γκαρθία πέτυχε το 3-1. Η Τενερίφη μείωσε στις καθυστερήσεις σε 3-2 και ο προπονητής της Χοσέ Μαρτί ψέλλισε «Η χειρότερη διαιτησία που είχαμε...».

Στην επόμενη φάση με τριάρες Αλαβές και Βιγιαρεάλ. Η πρώτη επικράτησε 3-0 της Χετάφε με τον Μουνίρ να πετυχαίνει δυο γκολ, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Μπόγιαν! Η Πονφερανδίνα παρουσιάστηκε στο Μαδριγάλ με στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0, ωστόσο άντεξε για ένα ημίχρονο! Ο Μπακαμπού πέτυχε δυο γκολ στο 47' και στο 62', ενώ ο Μπάκα διαμόρφωσε το 3-0!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα