Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-2

Κώστας Ζάλιαρης
Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-2

bet365

Τα μεγαλύτερα δεινά της Μπιλμπάο τη φετινή σεζόν προέρχονται από την κακή αμυντική λειτουργία, η οποία έπαιξε το ρόλο της και στην ισοπαλία (2-2) με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ».

Όσο κι αν προσπαθεί ν' αντιδρά στις δύσκολες συνθήκες, όσο κι αν θέλει να εκμεταλλευτεί το τελευταίο καλό διάστημα του Ινιάκι Γουίλιαμς στην επίθεση, η ομάδα από τη Βασκονία κάνει πολύ πιο ζόρικες τις καταστάσεις που αντιμετωπίζει στον αγωνιστικό χώρο...

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Βαλένθια – Μπαρτσελόνα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Κάπως έτσι και έγινε και στο ματς με τη «Ντέπορ». Από εκπληκτική τακουνιά του Αντούριθ και πλασέ του Σουσαέτα στο 16' η Μπιλμπάο πήρε το προβάδισμα στο 16ο λεπτό, για να ισοφαριστεί στο 35' από τον Αντριάν. Ο τελευταίος δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση έπειτα από δύο γεμίσματα στα καρέ του Ρούμπεν, με τα μετόπισθεν των φιλοξενούμενων να... σταματούν να λειτουργούν.

Στην επανάληψη κι ενώ η Μπιλμπάο διέτρεξε κινδύνους και κλήθηκε να απορροφήσει αρκετή πίεση, βρήκε τρόπο με τον Ινιάκι Γουίλιαμς στο 60' να σκοράρει, από κάθετη που τον έβγαλε σε θέση βολής και με την ταχύτητα και το καλό τελείωμα έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους Βάσκους.

Ξανά, όμως, η κατάσταση θα γινόταν αρνητική στο 76' με την εκτέλεση ενός κόρνερ και την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι να βγάζει ανενόχλητο και ολομόναχο τον Σαρ στο δεύτερο δοκάρι για το τελικό 2-2 με εύκολο πλασέ.

Χαμηλά παρέμειναν οι δύο ομάδες μετά το μεταξύ τους ματς, πήρε βαθμό έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες η Κορούνια, δεύτερη σερί ισοπαλία για το σύνολο του Θιγάντα, μετά από το ματς με της Βιγιαρεάλ για τη La Liga.

Депортиво - Атлетик от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα