Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-5

Gazzetta team
Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-5

bet365

Σε μία «καταραμένη» έδρα όπου δεν νικούσαν για 10 χρόνια, οι Ροχιμπλάνκος διέλυσαν 0-5 τη Λεβάντε και έγραψαν ιστορία, καθώς ποτέ δεν ξαναήταν αήττητοι στην 13η αγωνιστική.

Δεν είχε νικήσει εκεί μέσα για 10 χρόνια. Δεν ήταν λοιπόν και η καταλληλότερη έδρα για να ξεσπάσει. Και όμως η Ατλέτικο βρήκε τη Λεβάντε για να διαλύσει 0-5, κάνοντας όχι απλά την κορυφαία εμφάνισή της ιστορίας της εκτός έδρας, αλλά βάζοντας για πρώτη φορά ever στη La Liga πέντε γκολ μακριά από το γήπεδό της πριν το 70’.

Το καλό ξεκίνησε με το αυτογκόλ του Πιερ στο 5’ και όλα τα άλλα ήρθαν από τους Γάλλους μπροστά. Ο Γκαμεϊρό έβαλε τα δύο πρώτα (29’, 59’) και σειρά πήρε ο Γκριεζμάν (65’, 68’). Σε αυτό το σόου η Λεβάντε έκανε τις προσπάθειές της, αλλά ο Ομπλάκ ήταν επίσης σε εκπληκτική κατάσταση.

Με αυτό τον εντυπωσιακό τρόπο και φτάνοντας για πρώτη τους φορά αήττητοι στην 13η αγωνιστική, οι Μαδριένοι πέρασαν ένα τέλειο βράδυ, ξεμπούκωσαν μπροστά, όπου αντιμετώπιζαν πρόβλημα και από το -7 θεωρητικά ελπίζουν ακόμα για τον τίτλου, περιμένοντας να μην νικήσει την Κυριακή η Μπαρτσελόνα στη Βαλένθια.

Λεβάντε (Χουάν Μουνίθ): Οϊερ, Πιερ, Τσέμα, Μουρ, Τόνιο, Καμπάνια (69’ Μέσα), Ντουκουρέ, Τζέϊσον (52’ Ιβι), Μπάρντι, Ουνιάλ, Μοράλες (77’ Σαμού Γκαρθία)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Τόμας, Σαούλ (63’ Αουγκούστο Φερνάντες), Γκάμπι, Κορέα (66’ Καράσκο), Κόκε, Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (69’ Τόρες).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα