Το γράμμα των παικτών της Σεβίλλης στον Μπερίσο

Το γράμμα των παικτών της Σεβίλλης στον Μπερίσο

Το γράμμα των παικτών της Σεβίλλης στον Μπερίσο

bet365

Ο αρχηγός της Σεβίλλης, Νίκο Παρέχα, ανέβασε στα social media το γράμμα των παικτών προς τον προπονητή, Εντουάρδο Μπερίσο, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη.

Ο Αργεντινός τεχνικός, όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα, πάσχει από καρκίνο του προστάτη. Ο αρχηγός των Ανδαλουσιάνων, Νίκο Παρέχα, ανέβασε το γράμμα εκ μέρους όλων των παικτών στα social media. «Οπως γνωρίζουν όλοι, ζούμε δύσκολες στιγμές σε αυτή την οικογένεια που λέγεται Σεβίλλη. Ο προπονητής μας, Εντουάρδο Τότο Μπερίσο, έχει μπροστά του μια σκληρή μάχη να δώσει και εμείς, οι παίκτες του, θέλουμε να τον βοηθήσουμε για να συμβεί αυτό. Ετσι, μέσα από αυτήν εδώ την ανακοίνωση θέλουμε να εκφράσουμε τη ανιδιοτελή στήριξη και να δώσουμε όλη μας τη δύναμη για να δείξουμε ότι δεν είναι μόνος σε αυτό.

Εμείς, οι παίκτες του, το τεχνικό του επιτελείο, οι εργαζόμενοι στο club και όλοι οι οπαδοί αυτής της μεγάλης οικογένειας είμαστε μαζί του και με τους δικούς του. Του ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση και του μεταφέρουμε κάτι που υπάρχει στο club εδώ και πολλά χρόνια ότι 'ποτέ δεν παραιτείται' [Dicen que nunca se rinde, όπως είναι το μότο της ομάδας] και είμαστε μαζί του για να συμβεί αυτό. Μίστερ, σου περισσεύουν τα @@ για να ξεπεράσεις όλα αυτά, έχεις κερδίσει τον σεβασμό μας και θέλουμε να σου πούμε ότι μπορείς να βασίζεσαι στην ομάδα σου και στις χιλιάδες άτομα που θα είναι μαζί σου και θα σε βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα