Σοκ με Μπερίσο, πάσχει από καρκίνο του προστάτη

Gazzetta team
Σοκ με Μπερίσο, πάσχει από καρκίνο του προστάτη

bet365

Την στιγμή που στην Σεβίλλη πανηγύριζαν το 3-3 με την Λίβερπουλ παρότι έχαναν με 3-0, έγινε γνωστή η είδηση πως ο προπονητής Εντουάρντο Μπερίσο πάσχει από καρκίνο του προστάτη.

Καλό το ποδόσφαιρο και ακόμα καλύτερα τα παιχνίδια όπως το σημερινό στην Ανδαλουσία, με την Σεβίλλη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-3, έκανε το 3-3. Όμως πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος και όσο χαρά και να πήραν οι φίλοι της Σεβίλλης από την μεγάλη εμφάνιση της ομάδας τους, τόση στεναχώρια και όχι τόση, αλλά στο εκατονταπλάσιο πήραν στο άκουσμα της είδησης για τον Εντουάρντο Μπερίσο. Ο κόουτς της Σεβίλλης όπως έγινε γνωστό από το ραδιόφωνο Cadena SER, πάσχει από καρκίνο στον προστάτη, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα και επίσημα.

Ο Μπερίσο είχε κάνει εξετάσεις την περασμένη βδομάδα, κάτι που έμεινε κρυφό από όλους. Δυστυχώς αυτές οι εξετάσεις δεν ήταν καλές με τον πρόεδρο της ομάδας Χοσέ Κάστρο να αναφέρει: «Είναι ένα θέμα για το οποίο δεν θα μιλήσουμε τώρα, την Τετάρτη θα δώσουμε κάποιες πληροφορίες». Και όλα αυτά για την Σεβίλλη δέκα χρόνια μετά τον θλιβερό χαμό του Αντόνιο Πουέρτα, ο οποίος είχε καταρρεύσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι στην πόλη ελπίζουν πως τα πάντα θα πάνε καλά και πως ο Μπερίσο θα βγει νικητής από αυτή την μεγάλη μάχη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα