Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-1

Gazzetta team
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-1

bet365

Ζορίζεται στη μετά Βαλβέρδε εποχή η Αθλέτικ, που χάρη σε ακόμα μία κεφαλιά του 37χρονου φορ, πήρε το 1-1 εντός με τη Βιγιαρεάλ, αφήνοντάς την στο -3 από την τετράδα.

Λίγες μέρες πέρασαν από τη στιγμή που ο Αρίτς Αντούριθ υπέγραψε για ακόμα έναν χρόνο και στο χορτάρι επιβεβαίωσε ότι η Μπιλμπάο έκανε ό,τι καλύτερο κι ας είναι ο επιθετικός της καθ' οδόν για τα 37. Ο Βάσκος φορ ήταν που ισοφάρισε στο 77' 1-1 τη Βιγιαρεάλ και έσωσε εντός την κατάσταση. Το έκανε με τον αγαπημένο τρόπο του το κεφάλι, ξεπερνώντας με 48 κεφαλιές τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε αυτή την κατηγορία σκοραρίσματος.

Η Βιγιαρεάλ είχε προηγηθεί με το εξαιρετικό σουτ του Τριγκέρος (27'), νωρίτερα έχασε πέναλτι (19' απόκρουση) και είχε και δοκάρι (50'). Ωστόσο, η απώλεια της νίκης την άφησε στο -3 από την τετράδα, ενώ η Αθλέτικ με το ζόρι βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και ξεκάθαρα ζορίζεται στην μετά Βαλβέρδε εποχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα