Καρβαχάλ: «Φοβήθηκα ότι έπρεπε ν' αποσυρθώ... »

Καρβαχάλ: «Φοβήθηκα ότι έπρεπε ν' αποσυρθώ... »

Κώστας Ζάλιαρης
Καρβαχάλ: «Φοβήθηκα ότι έπρεπε ν' αποσυρθώ... »

bet365

Για τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό του μόλις ενημερώθηκε για το πρόβλημα στην καρδιά, μίλησε ο Ντάνι Καρβαχάλ, που ασφαλώς και θεώρησε ότι κατά πάσα πιθανότητα έπρεπε να σταματήσει το ποδόσφαιρο...

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Γκρέμιο – Σάο Πάολο. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Ισπανός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης διαγνώστηκε με ασθένεια που επηρέαζε τη λειτουργία της καρδιάς του, στα τέλη του Σεπτέμβρη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει για 1,5 μήνα εκτός δράσης.

Μάλιστα ανέφερε ότι για κάτι περισσότερο από 20 μέρες δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα, αφού όφειλε να αφήσει τον οργανισμό του να ηρεμήσει και να μη ρισκάρει με οποιαδήποτε σωματική άσκηση.

Ετοιμάζοντας πλέον την επιστροφή του, στο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο, ο Ντάνι Καρβαχάλ μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε και ανέφερε:

«Είναι λογικό να προκαλείται φόβος όταν μαθαίνεις ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με την καρδιά σου. Σκέφτεσαι πως πρόκειται για πρόβλημα που χρειάζεται χρόνο και σε οδηγεί στην απόσυρση από το άθλημα. Οι γιατροί, όμως, μου είπαν να μην ανησυχώ, ότι είναι κάτι παροδικό και ότι έπρεπε να ηρεμήσω, να παίρνω τα χάπια που έπρεπε και να ξεκουράζομαι. Οι πρώτες 3-4 εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες γιατί πρακτικά δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα» είπε αρχικά ο διεθνής οπισθοφύλακας της Ρεάλ και πρόσθεσε:

«Ήθελα να επιστρέψω και νωρίτερα από τη στιγμή που μπορούσα να το κάνω, όμως μιλήσαμε με την ομάδα και αποφασίσαμε ότι θα ήταν προτιμότερο να επανέλθω μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ώστε να καταφέρω μέσα από τις προπονήσεις να βρεθώ στο επιθυμητό επίπεδο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα