Τσιγκρίνσκι: «Δεν άξιζα ποτέ τα 25 εκατ. της Μπαρτσελόνα»

Τσιγκρίνσκι: «Δεν άξιζα ποτέ τα 25 εκατ. της Μπαρτσελόνα»

Γιώργος Καραμάνος
Τσιγκρίνσκι: «Δεν άξιζα ποτέ τα 25 εκατ. της Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο σέντερ μπακ της ΑΕΚ μίλησε σε ισπανικό Μέσο για την τρελή μεταγραφή του στην Μπάρτσα, παραδέχτηκε ότι ήταν... πολλά τα λεφτά και ψήφισε Μέσι στο δίλημμα με τον Κριστιάνο.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στην Ισπανία τον θυμούνται ακόμη, αλλά όχι για τους σωστούς λόγους. Το όνομά του φιγουράρει συνήθως σε διάφορες λίστες με τις χειρότερες μεταγραφές της Μπαρτσελόνα και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επιβεβαίωσε ότι δεν έπρεπε να έχουν δοθεί τόσα χρήματα για τη μεταγραφή του στους Καταλανούς το 2009.

Σε συνέντευξή του στο δίκτυο «Cadena Ser» ο Ουκρανός σέντερ μπακ της ΑΕΚ αναφέρεται σε εκείνη τη σεζόν του στο «Καμπ Νόου» που δεν πήγε καλά, στον Γκουαρδιόλα, αλλά παίρνει θέση και στη σύγκριση του Κριστιάνο με τον Μέσι.

«Τα 25 εκατ. ευρώ που δόθηκαν τότε για μένα δεν ήταν ένα ποσό αντιπροσωπευτικό της πραγματικής αξίας μου. Ηταν ένα τεράστιο ποσό και μου δημιούργησε ασφυκτική πίεση. Χρειαζόμουν όμως και χρόνο για να προσαρμοστώ και δεν τον πήρα.

Το να είμαι μέλος όμως εκείνης της ομάδας ήταν κάτι εκπληκτικό. Τρελάθηκα με το επίπεδο του Ζλάταν και του Μέσι. Επίσης με εξέπληξε ότι με αποδοκίμαζαν οι οπαδοί μας. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι πέντε λεπτά νωρίτερα οι ίδιοι με χειροκροτούσαν.

Εχω ακόμα επαφές με τον Γκουαρδιόλα. Την τελευταία φορά που μου τηλεφώνησε, ήταν για να μου ζητήσει πληροφορίες για τον Ντάγκλας Κόστα, όταν ήταν προπονητής στην Μπάγερν. Οσον αφορά το δίλημμα Κριστιάνο-Μέσι, ο πρώτος είναι τρομερός σκόρερ, αλλά είναι εγωιστής κι αυτό του κοστίζει να μην είναι ο κορυφαίος στον κόσμο. Ο Μέσι είναι κάτι μοναδικό, ξεχωριστό, πάντα σκέφτεται πρώτα την ομάδα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα