Σουάρες: «Με εξέπληξε ο Βαλβέρδε, θα φέρει πολλά ο Κουτίνιο»

Κώστας Ζάλιαρης
Σουάρες: «Με εξέπληξε ο Βαλβέρδε, θα φέρει πολλά ο Κουτίνιο»

bet365

Παρά τις όποιες αντιδράσεις έχει παρουσιάσει κατά καιρούς, ο Λουίς Σουάρες παραδέχθηκε ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον έχει εκπλήξει ευχάριστα στη Μπαρτσελόνα. Τι είπε για Νεϊμάρ και... Κουτίνιο.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός των «μπλαουγκράνα» μίλησε στη «MundoDeportivo» για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο της Καταλονίας και όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον νέο κόουτς, είχε να πει για τον Βαλβέρδε:

«Με εξέπληξε ευχάριστα ο τρόπος που δουλεύει. Είναι αξιοθαύμαστος ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, είναι ήρεμος και όταν σου μιλήσει, θα το κάνει με ειλικρίνεια για να σου πει αυτό που θέλει. Όλοι οι παίκτες έχουν αυτοπεποίθηση και τους βοηθάει να πιστεύουν στον εαυτό τους για να προσφέρουν όταν κληθούν να το κάνουν. Κανείς δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα μαζί του».

Σε ερώτηση για το... κενό του Νεϊμάρ στ' αριστερά, με την διάσπαση του MSN το φετινό καλοκαίρι, ο Σουάρες απάντησε:

«Δεν είναι κάτι που έκανε κακό σε εμένα. Προφανώς όταν έχεις παίκτες και για τις δύο πτέρυγες τότε αναγκαστικά σου μένει λιγότερος χώρος να κινηθείς και οφείλεις να παραμείνεις στην πλευρά σου, ωστόσο, τώρα υπάρχει λίγο περισσότερος χώρος για να τρέξω».

Όσο για την ιστορία που εκτυλίχθηκε με τον Φιλίπε Κουτίνιο και τις πιθανότητες τελικά στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους να πάρει το δρόμο για το «Καμπ Νόου», ο διεθνής φορ της Μπαρτσελόνα είπε για τον άσο της Λίβερπουλ:

«Μπορεί να φέρει πολλά στην ομάδα. Τον γνωρίζω και προσωπικά, παίζει σε υψηλό επίπεδο, μπορεί να προσφέρει πολλά και έχει φιλοδοξίες. Όπως πολλοί, είναι κι εκείνος ένας παίκτης που θέλει να παίξει για εμάς».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα