Ρεάλ Μαδρίτης – Λας Πάλμας 3-0

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – Λας Πάλμας 3-0

bet365

Το εμπόδιο της Λας Πάλμας ήταν χαμηλό και οι Μαδριλένοι έφτασαν εύκολα στο 3-0, δίχως όμως να βγάλουν νεύρο και να δείξουν ότι θ' αρχίσουν να ξεπερνούν την αγωνιστική κρίση τους.

Περνάει κρίση. Η επιβεβαίωση ήρθε με τη βαριά ήττα στο Λονδίνο. Το Σάββατο η Μπαρτσελόνα μάλιστα με τη νίκη της είχε βρεθεί στο +11. Πολύ νωρίς και μεγάλη η διαφορά. Η Ρεάλ δεν ξεκίνησε καλά και είχε ανάγκη μία εύκολη νίκη στο εντός με τη Λας Πάλμας. Αυτή ήρθε με 3-0, αλλά η ομάδα αγωνιστικά δεν έπεισε. Δεν ήταν καλή, εμφανίστηκε άνευρη, αλλά το εμπόδιο ήταν χαμηλό και με κάποιες στιγμές που πάτησε γκάζι, το καθάρισε.

Οι Μαδριλένοι ειδικά στο α' μέρος κινήθηκε πολύ χαμηλά, με τον Λιθοαΐν να νικάει σε τετ α τετ τον Μπενζεμά (4') και τον Κασίγια στην απέναντι εστία τον Βιτόλο (11'). Πολλά άστοχα σουτ, αλλά στο 43' ο Καζεμίρο έγραψε το 1-0 με το πρώτο φετινό με το κεφάλι για τη Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις. Στην επανάληψη ανέβηκε κάπως ο ρυθμός και οι Μερένγκες βρήκαν κάποιες καλές στιγμές.

Στο 56' κλείδωσε η νίκη με άπιαστη βολίδα του Ασένσιο και στο 75' από τέλεια παράλληλη πάρε βάλε του Κριστιάνο έγραψε από κοντά το 3-0 ο Ισκο. Η Ρεάλ είχε και δύο δοκάρια, με τον Κριστιάνο να είναι άστοχος και να προσπαθεί εκνευρισμένος να σκοράρει, μένοντας ακόμα στο ένα γκολ, στο χειρότερο ξεκίνημα της καριέρας του. Υπάρχει όμως χρόνος αρκετός και σε πρώτη φάση το σημαντικό για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είναι να να ξαναβρεί τις εύκολες νίκες.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κασίγια, Σέρχιο Ράμος, Βαγιέχο, Νάτσο, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος (78' Θεμπάγιος), Ισκο, Ασένσιο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (75' Λούκας Βάθκεθ)

Λας Πάλμας (Πάκο Αγιεσταράν): Λιθοαΐν, Μαθέδο, Μπίγας, Λέμος, Τσίμο, Ντ. Καστεγιάνο, Γκόμεθ (64' Ρεμί), Χ. Καστεγιάνο, Ακουιλάνι (84' Ερνάν), Βιτόλο, Καγιέρι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα