Νίκη με ανατροπή η Χετάφε (vid)

Gazzetta team
Νίκη με ανατροπή η Χετάφε (vid)

bet365

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Χετάφε με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε της Σοσιεδάδ με 2-1 και την ξεπέρασε στην βαθμολογία.

Και όμως οι Βάσκοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν εντυπωσιακά το ματς και μόλις στο 5ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ όταν μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Γιανουζάι ο Ογιαρθάμπαλ μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λέστερ – Εβερτον με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Η ομάδα του Εουσέμπιο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ όπως στο 66' με τον Γιανουζάι για να κλειδώσει το τρίποντο, αλλά στο τελευταίο τέταρτο ήρθε η κατάρρευση. Η Χετάφε κατάφερε στο 78' να κάνει το 1-1 με τον Άνχελ και παραλίγο να κάνει άμεσα την ανατροπή αφού με την σέντρα έχασε τρομερή ευκαιρία για το 2-1. Τελικά, η πίεση των γηπεδούχων έφερε αποτέλεσμα στο 84' με εύστοχο πέναλτι του Μολίνα στο 84'.

Οι ενδεκάδες

Χετάφε: Γουάιτα, Νταμιάν Σουάρες, Τζενέ, Κάλα, Αντούνες, Μπεργκάρα, Αραμπάρι (69' Μόρα), Φαΐρ (56' Άνχελ), Χιμένεθ (69' Πορτίγιο), Αμάτ, Ν Ντιάγ, Χόρχε Μολίνα

Σοσιεδάδ: Ρούγι, Οντριοθόλα, Ντιέγκο Γιορέντε (67' Ελουστόντο), Ινιγκο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Τσάμπι Πριέτο, Θουμπελδία, Κανάλες (76' Πάρδο), Γιανουζάι, Γουίλιαν Ζοσέ, Οϊαρθάμπαλ

 

LA LIGA Τελευταία Νέα