Ρεάλ Μαδρίτης - Εϊμπαρ 3-0

Ρεάλ Μαδρίτης - Εϊμπαρ 3-0

bet365

Η Ρεάλ πήρε νωρίς καθαρό προβάδισμα κόντρα στην Εϊμπαρ και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα επιβλήθηκε με 3-0 και μείωσε στο -5 από την Μπαρτσελόνα.

Λα Κορούνια – Χιρόνα με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Με τους Blaugrana να έχουν νικήσει μία μέρα πριν, η Ρεάλ δεν είχε να σκεφτεί κάτι και έκανε το καθήκον της επικρατώντας στην Μαδρίτη της Εϊμπαρ, που είχε καλή εικόνα στο πρώτο κομμάτι του ματς αλλά λύγισε γρήγορα. Κάνοντας συντήρηση δυνάμεων λίγες μέρες μετά τον αγώνα με την Τότεναμ για το Champions League (1-1), η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν πήρε το τρίποτο με αυτογκόλ, Ασένσιο και Μαρσέλο και επανέφερε τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα στους 5 βαθμούς. Ο ενδέκατος φετινός σκόρερ της Ρεάλ φέτος έγινε ο Μαρσέλο.

Η Ρεάλ έχασε με την έναρξη σχεδόν τεράστια ευκαιρία με τον Ισκό ύστερα από τρομερή ενέργεια του Ασένσιο αλλά ο Ντμίτροβιτς απέκρουσε, όμως ήταν η Εϊμπαρ που ήταν καλύτερη στο πρώτο τέταρτο. Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν καμία διάθεση να παίξουν παθητικά, ήταν ψηλά στο γήπεδο και δεν έχαναν την ευκαιρία να κυκλοφορήσουν και να παίξουν στα ίσα την πανίσχυρη αντίπαλό τους. Ομως η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους.

Στο 18’ ύστερα από δύο σερί κόρνερ για την ομάδα του Ζιντάν, ο Ασένσιο έκανε τη σέντρα και ο Πάουλο Ολιβέιρα νίκησε στον αέρα τον Ράμος και τον τερματοφύλακά του για το 1-0, το οποίο έμεινε για δέκα λεπτά. Στο 28’ ο Ισκο έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ασένσιο σούταρε με τη μία για να νικήσει τον Ντμίτροβιτς, ο οποίος δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας. Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους οι Merengues έπαιξαν φουλ επιθετικά όντας πλέον απελευθερωμένοι, όμως το 2-0 δεν άλλαξε.

Οπως και πρώτο μέρος, έτσι και το δεύτερο ξεκίνησε με τετ-α-τετ του Ισκο που απέκρουσε ο keeper της Εϊμπαρ, Ντμίτροβιτς (49’). Ο Ρονάλντο έστειλε φάουλ ψηλά και η Ρεάλ δεν έδειξε διάθεση να σπαταλήσει δυνάμεις. Στο 66’ ο Μόντριτς μάγεψε με ντρίμπλα αλλά σούταρε άουτ και στο 66’ οι Blancos έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία όταν ο Ντμίτροβιτς έβγαλε τρίτο τετ-α-τετ, αυτή τη φορά με τον Ρονάλντο και στη συνέχεια ο Μπενζεμά, που είχε μπει αλλαγή, σούταρε άουτ.

Στο 79’ το βολέ του Κριστιάνο πήγε στα πλαϊνά δίχτυα όμως στο 82’ κρύφτηκε η μπάλα. Ο Τεό Ερνάντεζ ξεκίνησε τη φάση από αριστερά, έκοψε στον χαφ, Μαρσέλο, εκείνος πάτησε στον Μπενζεμά και ξαναπήρε και με εξαιρετικό διαγώνιο αριστερό έκανε το 3-0, το οποίο έμεινε ως τελικό αφού στο 88’ ο Ντμίτροβιτς σταμάτησε τον Ρονάλντο και στο 91’ ο Κασίγια τον Ινούι.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κασίγια, Ράμος, Βαράν, Νάτσο, Ερνάντεζ, Καζεμίρο, Θεμπάγιος (71’ Μαρσέλο), Μόντριτς, Ισκο (71’ Βάθκεθ), Ασένσιο (64’ Μπενζεμά), Ρονάλντο.

Εϊμπαρ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Ντμίτροβιτς, Λομπάν, Αρμπίγια, Χοσέ Ανχελ, Ολιβέιρα, Κάπα (72’ Πένια), Ινούι, Εσκαλάντε (79’ Ενρίτς), Χορδάν, Ριβέρα, Τσάρλες (64’ Κίκε).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα