Βαλένθια – Σεβίλλη 4-0

Γιώργος Καραμάνος
Βαλένθια – Σεβίλλη 4-0

bet365

Σε απίστευτη πορεία και παίζοντας μπαλάρα οι Νυχτερίδες, διέλυσαν 4-0 και τη Σεβίλλη και στη 2η θέση έχουν από κοντά την Μπαρτσελόνα.

Πέρσι βρέθηκε για αρκετό διάστημα ακόμα και κοντά στον υποβιβασμό. Γενικότερα τα τελευταία χρόνια η Βαλένθια δεν ήταν αυτή που έχουμε όλοι συνηθίσει. Ωστόσο, φέτος, με τον Μαρθελίνο στον πάγκο, πετάει. Παίζει πολύ ωραία και επιθετική μπάλα, έχει βάλει 25 γκολ σε εννέα αγωνιστικές και έχει από κοντά την Μπαρτσελόνα, καλπάζοντας ως 2η. Τελευταίο «θύμα της η Σεβίλλη, την οποία διέλυσε 4-0 και ενώ υποτίθεται ότι θα ήταν ντέρμπι για την τετράδα.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Οι Νυχτερίδες ξεκίνησαν και έκλεισαν το καρέ με δύο υπέροχα τελειώματα του εξαιρετικού 20χρονου Πορτογάλου Γκονσάλο Γκουέντες. Στο 43’ άδειασε δύο για να το στείλει στο παράθυρο και στο 92’ το τελείωσε με γλυκιά λομπίτσα πάνω από τον Σέρχιο Ρίκο. Ενδιάμεσα, ο Σιμόνε Τζάτζα (60’) έγινε ο πρώτος από το 1977 και τον θρυλικό Μάριο Κέμπες που σκοράρει σε πέντε διαδοχικές αγωνιστικές για το club.

Με κοντινό πλασέ κάτω από τα πόδια του πορτιέρο, ο Σάντι Μίνα (85’) είχε γράψει το 3-0 από ασίστ του Γκουέντες. Ετσι οι γηπεδούχοι απογειώθηκαν βαθμολογικά, ενώ η Σεβίλλη παραμένει οριακά εκτός τετράδας, αλλά με παιχνίδι περισσότερο και δείχνει να μην είναι στα καλύτερά της.

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Γκάμπριελ, Μουρίγιο, Γκαγιά, Μοντόγια, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Σολέρ (90’ Λάτο), Γκουέντες, Ροντρίγκο (81’ Περέιρα), Τζάτζα (70’ Μίνα)

Σεβίλλη (Εδουάρδο Μπερίσο): Σέρχιο Ρίκο, Λενγκλέ (30’ Κορκιά), Κίερ, Μερκάδο, Εσκουδέρο, Πισάρο (78’ Κρον-Ντέλι), Μπανέγα, Βάσκες, Χεσούς Νάβας, Νολίτο (68’ Σαράμπια), Μουριέλ.

Valencia - Sevilla match highlights от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα