Μπέτις – Βαλένθια 3-6

Gazzetta team
Μπέτις – Βαλένθια 3-6

bet365

Οι Νυχτερίδες νικούσαν 0-4 στο 79΄, η Μπέτις μείωσε 3-4 στο 84’, για να δεχτεί δύο στο φινάλε και η Βαλένθια να φύγει από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με το θεότρελο 3-6.

Λας Πάλμας – Θέλτα με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ενα παιχνίδι που θα μείνει αξέχαστο έστησαν Μπέτις και Βαλένθια, με τη δεύτερη να παίρνει το τρίποντο με τον πιο απίθανο τρόπο και το φοβερό 3-6. Δεν είναι μόνο το μεγάλο σκορ, αλλά ειδικά η διακύμανσή του και μάλιστα με το εκπληκτικό φινάλε. Η Βαλένθια προηγήθηκε 0-4 στο 79΄, η Μπέτις μείωσε 3-4 στο 84’, για να δεχτεί δύο στο φινάλε.

Την αρχή έκανε με κεφαλιά ο Κοντογκμπιά (35’), για να βάλει το πιο θεαματικό με βολίδα ο Γκουέντες (45’). Ο Μορένο με κεφαλιά (64’) έβαλε το τρίτο και με περίεργο τρόπο σε κόντρα και λόμπα της μπάλας ο Μίνα (74’) έκελισε το καρέ και όπως φαινόταν το παιχνίδι, με τον Νέτο ενδιάμεσα να έχει αποκρούσει πέναλτι των γηπεδούχων.

Ωστόσο, εκεί που όλοι σκέφτηκαν ότι τελείωσε, εκείνη τη στιγμή άρχιζε. Ο Τζόελ Κάμπελ που πέρασε και από τον Ολυμπιακό, μπήκε αλλαγή στο 77’ και σκόραρε στο 79’ και στο 81’ ο Σανάμπρια από λάθη της αντίπαλης άμυνας, με το υπέροχο φαλτσαριστό του Τέγιο (84’) να κάνει το 34 και να το παιχνίδι ροντέο.

Εκεί όμως που οι γηπεδούχοι βγήκαν μαζικά μπροστά για το θαύμα, δέχτηκαν ακόμα δύο πίσω. Τζάτζα (88’) και Περέιρα (93’) κλείδωσαν τον θρίαμβο των Νυχτερίδων, που στη 2η θέση, στο -4 από την κορυφή, θυμίζουν ότι επέστρεψαν και διψούν για… αίμα. Και η Μπέτις όμως φέτος είναι εξαιρετική.

* Για πρώτη φορά στην ιστορία της La Liga υπήρξαν εννέα διαφορετικοί σκόρερ σε έναν αγώνα.

* Η Βαλένθια έβαλε έξι εκτός έδρας για τέταρτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα