Σαραβάκος: «Δεν μας φοβίζει ο ΠΑΟΚ, έχουμε δείξει ότι μπορούμε την πρόκριση»

Gazzetta team
Σαραβάκος: «Δεν μας φοβίζει ο ΠΑΟΚ, έχουμε δείξει ότι μπορούμε την πρόκριση»

bet365

Ο Δημήτρης Σαραβάκος αναφέρθηκε στην κλήρωση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚστα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ανέφερε ότι οι «πράσινοι» έδειξαν και στο ματς πρωταθλήματος στην Τούμπα ότι δεν φοβούνται και ότι θα μπορέσουν να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Ζενίτ - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Η τακτική θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος που όπως δείξαμε όμως, στον πρώτο γύρο, μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση…

Δεν μας φοβίζει ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει το Κύπελλο. Ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ, ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητες του, ξέρουμε τις δικές μας δυνατότητες οπότε θα είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε…» είπε αρχικά ο συντονιστής διευθυντής του Παναθηναϊκού για να κάνει αναφορά στους στόχους του «τριφυλλιού», λέγοντας:

«Το κύπελλο είναι ένας ρεαλιστικός στόχος που είχαμε από την αρχή της χρονιάς. Το Κύπελλο και η είσοδος στην πεντάδα αυτοί είναι οι βασικοί μας στόχοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα