Μάρκοβιτς: «'Ηταν πολύ ωραίο που έπαιξα, ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει για το μέλλον μου»

Μάρκοβιτς: «'Ηταν πολύ ωραίο που έπαιξα, ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει για το μέλλον μου»

Δημήτρης Τομαράς
Μάρκοβιτς: «'Ηταν πολύ ωραίο που έπαιξα, ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει για το μέλλον μου»

bet365

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς σε δηλώσεις του σε σερβικό ΜΜΕ στάθηκε στην πρώτη του συμμετοχή με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο με την Καλαμάτα και στο μέλλον του.

Ο Μάρκοβιτς είπε ανάμεσα στα άλλα στη zurnal για:

Το ντεμπούτο του: Ήταν πολύ ωραίο που έπαιξα. Έκανα το ντεμπούτο μου σχεδόν μετά από μισό χρόνο. Είναι τεράστια υπόθεση να παίζεις σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Περιμένω τώρα την ευκαιρία μου και στη ρεβάνς με την Καλαμάτα (όπου είναι βασικός). Ξέρω το πως να τα δίνω όλα και να χρησιμοποιώ τις ικανότητές μου. Ήταν όμορφο πολύ που αγωνίστηκα. Το περίμενα καιρό και ας μην είναι η Καλαμάτα ένας μεγάλος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό. Το πραγματικά μεγάλο τεστ είναι στο πρωτάθλημα και όχι με μία ομάδα πιο μικρής κατηγορίας που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ελπίζω να παίξω και στο πρωτάθλημα.

Τον Μαρτίνς: Ο κόουτς μου είπε να συνεχίσω να δουλεύω και να περιμένω τις ευκαιρίες μου. Είναι ευχαριστημένος με ότι κάνω και φυσικά πάντα τον σέβομαι και τον ακούω γιατί εκείνος ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Από την άλλη ίσως φύγω με δανεισμό για έξι μήνες αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο Ολυμπιακός. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να παίξω και να πάρω εμπειρίες. Εάν φύγω θα γυρίσω πιο δυνατός για την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Υπάρχουν αρκετοί στόπερ στην ομάδα και δεν είναι εύκολο.

Τις επιλογές του: Η Παρτιζάν είναι πάντα μία επιλογή για μένα αλλά όπως είπα και πριν ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει. Η επιλογή μου εφόσον φύγω θα είναι για σύλλογο εκτός Ελλάδας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα